Meniu
Cosul tau

Apidermin Leger - Lotiune tonica hidratanta cu laptisor de matca si ceai verde

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Apidermin Leger - Lotiune tonica hidratanta cu laptisor de matca si ceai verde
Apidermin Leger - Lotiune tonica hidratanta cu laptisor de matca si ceai verde
19.00 lei
Fără TVA: 19.00 lei

Lotiune tonica hidratanta cu laptisor de matca si vitamina A - Apidermin lejer
pentru ten normal si mixt

Aceasta lotiune este conceputa pentru tenul normal si mixt tonifica pielea fetei in profunzime si asigura un nivel ridicat de hidratare.
Extractul de frunze de ceai verde are actiune astringenta asupra pielii, micsorand porii.
Laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulelor completand efectul antioxidant al ceaiului verde ce are grija de pielea fetei impotriva radicaliilor liberi.
Pielea este tonifiata, complexul de ingrediente active mentinand-o hidratata.

Fara parabeni, fara parafine, fara coloranti.

Cantitate: 150 ml


Apicultura in Romania este legata de numele Veceslav Harnaj. In 1957, profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, impatimiti apicultori, au infiintat Asociatia Crescatorilor de albine (ACA). Prima asociatie nationala a breslei apicultorilor din Romania, ACA este un sprijin real pentru apicultura si apicultorii Romaniei.

Veceslav Harnaj a incurajat dezvoltarea organizata si sistematica a apiculturii: a initiat cursuri de pregatire si specializare pentru apicultori, a stimulat apicultorii prin practicarea unor preturi avantajoase pentru produsele achizitionate de la apicultori, politica neintrerupta a Complexul Apicol pana in zilele noastre.

In anul 1965 este infiintat “Combinatul Apicol Baneasa” care transforma in realitate planurile de dezvoltare ale profesorului V. Harnaj. La congresul al XXII-lea al Apimondiei – Munchen 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul din anul 1971 a adus numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, volumele lucrarilor Congreselor al XX-lea si al XXII-lea ale Apimondiei si revista “Apiacta”.

In 1973 la congresul de la Buenos Aires mierea de salcam este premiata cu aur, singura distinctie de acest gen acordata vreodata unui sortiment de miere monoflora. Tot in 1973, crema Apidermin primeste medialia de aur. Mierea de salcam continua sa fie premiata, ultima distinctie primita fiind Medalia de Aur la Congresul Apimondia de la Montpellier. Tot la Congresul Apimondia al XLI-lea de la Montpellier din 2009 iar mierea de tei primeste Medalia de Bronz.

16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului V. Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa se transforma in Complex Apicol Veceslav Harnaj, purtand cu onoare numele celui mai important apicultor roman si continuand planurile de dezvoltare a apiculturii romanesti prin toate actiunile intreprinse.
Complexul Apicol duce mai departe traditia Profesorului V. Harnaj, pastrand retetele originale ale produselor. Traditia si experienta de 50 ani ne ajuta la dezvoltarea continua a liniilor de produse.


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies