Meniu
Cosul tau

Apisan forte - supliment nutritiv si energizant din produse apicole

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Apisan forte - supliment nutritiv si energizant din produse apicole
Stoc 0
Apisan forte - supliment nutritiv si energizant din produse apicole
69.50 lei
Fără TVA: 69.50 lei
 • Disponibilitate: Stoc 0
 • Producator: Apisan
 • Cod produs: 739189767267
 • Greutate: 300.00g

APISAN FORTE - DIN PRODUSE APICOLE DE CALITATE DEOSEBITA SI NETRATATE TERMIC

Este indicat ca adjuvant in tratamentul unui numar mare de afectiuni, precum si in prevenirea aparitiei acestora si in asigurarea starii permanente de sanatate

 • Ajută la dezvoltarea organismului copiilor în perioada de creştere;
 • Întârzie sau împiedică apariţia precoce a fenomenelor celulare de îmbătrânire;
 • Stimulează creşterea imunităţii;
 • Stimulează energetic şi bioenzimatic activitatea creierului în perioade critice;
 • Combate consecinţele subnutriţiei, dar şi ale alcoolismului cronic;
 • Previne sau contribuie la înlăturarea unor dereglări hormonale;
 • Împiedică sau ameliorează evoluţia hipertrofiei de prostată;
 • Combate constipaţia, colita, insuficienţa digestivă;
 • Indicat în flebite, varice şi hemoroizi. Fiind un produs steril, poate fi aplicat direct pe răni, grăbind procesul de cicatrizare;
 • Hepatoprotector şi cardioprotector. Conţinând rutin,este indicat şi în terapia bolilor vasculare periferice.

Compoziţia chimică complexă a produsului Apisan Forte explică atât efectele sale terapeutice, cât şi rolul său de factor nutritiv.

Factorii chimici  conferă suplimentului nutritiv şi energizant Apisan Forte proprietăţile de antiinflamator, bacteriostatic, antioxidant şi vasculotrofic sunt: 35% aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, acizi nucleici, proteine vegetale; 55 % glucide (zaharoză, fructoză, maltoză şi poliholozide), 2% lipide (acizi graşi nesaturaţi şi saturaţi şi în special acid linoleic şi linolenic), vitamina A şi precursorii ei – (carotenoizii), vitamine din complexul B (riboflavina, piridoxina, tiamina, ciancobalamina) vitamine C,E, K, PP, acid folic,3 % subtanţe minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime (amilază, fosfatază, invertază, colinestează) substanţe flavonoide şi fitosteroli (adevăraţi hormoni vegetali).

Polenul floral folosit la prepararea Apisanului Forte este recoltat in perioada înfloririi maxime a unor plante, iar prepararea sa nu se face prin tratare termică, pentru a se evita diminuarea conţinutului in enzime biologic active.

Mierea folosită este o miere specială şi nu una comercială. Obţinerea ei se face respectând cât mai mult ciclul de producere a mierii în stare naturală, adică aşa cum o produc albinele care trăiesc în libertate. Aceasta presupune ca mierea să fie recoltată după căpăcirea fagurilor în totalitate, după maturarea ei în faguri, cel puţin 30 de zile, ceea ce permite ingredientelor puse de albine la suprafaţa mierii, înainte de căpăcire, ca propolis şi o serie de enzime, să se înglobeze în miere.
Mierea vie folosită la prepararea Apisanului Forte are un conţinut în vitamine şi enzime de până la 50 de ori mai mare decât mierea comercială care este supusă la tratamente termice în vederea îmbutelierii.

Calitatea mierii şi a celorlalte produse apicole folosite, cât şi tehnologia de fabricare a Apisanului Forte, a dus la obţinerea unor rezultate notabile ale produsului Apisan Forte

 • Cupa decernata de Asociatia inventatorilor din Hong Kong la Salonul de inventii de la Geneva din 2008
 • Medalie de Aur obtinuta la Salonul international de inventii si tehnologii noi INVENTIKA 2008
 • Medalie de Aur obtinuta la Salonul international de inventii si tehnologii noi Bruxelles - EUREKA
 • Medalie de Aur obtinuta la Salonul international de inventii GENEVA 2008

Suplimentul nutritiv Apisan Forte este un preparat natural care, deşi a fost folosit de un mare număr de oameni sănătoşi sau bolnavi, nu a dus decât excepţional de rar la unele efecte secundare nedorite, cum ar fi alergia la polen. Se consideră că prin diluarea şi prin conservarea polenului în mierea de albine, acest efect este de cele mai multe ori neutralizat. Aşa se explică faptul că majoritatea celor dintre cei care au folosit acest preparat nu au prezentat manifestări alergice locale sau generale.

Mod de administare
Apisan Forte se recomanda a fi consumat de 1-3 ori pe zi, cate o lingurita /ligura inainte de mesele principale, prima doza dimineata pe stomacul gol. Dozajul difera in functie de copil/adult si de gravitatea bolii. Se utilizeaza in serii de cate 25 de zile, cu o pauza de 5-7 zile intre serii, timp de 1-6 luni. E indicat ca preparatul sa nu fie repede inghitit, ci tinut cat mai mult posibil in gura pentru a favoriza buna lui absorbtie.

Ingrediente

APISAN FORTE conţine polen, miere, aminoacizi esenţiali, vitamine hidrosolubile, liposubile, hormoni, acizi nucleici, enzime și substanţe antioxidante inclusiv beta caroten, vitamina C și vitamina E, acid folic, provitamina A, flavoane, flavonoide, compu şi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic).

Apisan Forte nu contine conservanţi chimici.


Gramaj

Firma Apisan Forte în 2013 a obţinut certificarea HACCP (Analiza Riscului şi a Punctelor Critice de Control). Aceste certificări sunt dovada implementării tehnicilor şi cerinţelor de siguranţa alimentelor, sistem bazat pe prevenirea pericolelor, şi evitarea riscurilor de compromitere a calităţii produselor alimentare.

Firma Apisan Forte a obţinut autorizaţia sanitar-veterinară pentru efectuarea comerţului intracomunitar RO H-49 CE, semnalizată cosumatorilor prin prezenţa pe eticheta produselor Apisan Forte a mărcii ovale “Controlat Sanitar-Veterinar” (sigla). Această autorizaţie a fost obţinută doar după ce firma a îndeplinit cerinţele prevăzute de Legislaţie Europeană în domeniu, cu privire la procesarea şi comercializarea produselor alimentare de origine animală (aşa cum sunt catalogate produsele apicole).


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: apisan forte
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies