Meniu
Cosul tau

Batoane fructe si Seminte

Producator: Canah
Batoane ecologice "raw"cu seminte de canepa si smochine Sunt o gustare sanatoasa si reprezinta o sursa ideala de energie. Semintele de canepa sunt bogate in Omega 3, proteina completa si fibre. Pentru indulcirea batoanelor sunt folosite doar fructe uscate. Produsul contine nuci, poate..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Canah
Batoane ecologice cu seminte de canepa, vanilie si susan Sunt o gustare sanatoasa si reprezinta o sursa ideala de energie inainte de sport. Semintele de canepa sunt bogate in Omega 3, proteina completa si fibre. Pentru indulcirea batoanelor sunt folosite doar fructe uscate. Ingredientele d..
9.00 lei Fără TVA:9.00 lei
Producator: Canah
Batoane ecologice cu seminte de canepa, visine si dude Sunt o gustare sanatoasa si reprezinta o sursa ideala de energie inainte de sport. Semintele de canepa sunt bogate in Omega 3, proteina completa si fibre. Pentru indulcirea batoanelor sunt folosite doar fructe uscate. Ingredientele din..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Canah
Batoane ecologice cu seminte de canepa si agrise Sunt o gustare sanatoasa si reprezinta o sursa ideala de energie inainte de sport. Semintele de canepa sunt bogate in Omega 3, proteina completa si fibre. Pentru indulcirea batoanelor sunt folosite doar fructe uscate. Ingredientele din batoa..
9.00 lei Fără TVA:9.00 lei
Producator: Lubs
Batoane vegane ecologice de fructe cu afine fara gluten Ingredientele sunt procesate cu atentie si nu sunt incalzite in procesul de productie. Nu contine zahar. Importator: SC Essentiales SRL Galati www.biocarmen.ro Tel 0236443300 Calitate: Sigla EU Bio Control: DE-ÖKO-..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Lubs
Batoane vegane ecologice de fructe cu fructul pasiunii fara gluten Ingredientele sunt procesate cu atentie si nu sunt incalzite in procesul de productie. Nu contine zahar. Importator: SC Essentiales SRL Galati www.biocarmen.ro Tel 0236443300 Calitate: Sigla EU Bio Contr..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Mogli
Baton cu cocos, ecologic O gustare delicioasa plina de energie intre mese. Indulcit cu sirop de agave si sirop dulce de orez si putina miere de albine fara ciocolata bineinteles fara arome artificiale, substante de ingrosare, conservanti si coloranti Ingrediente..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si capsuni -  o gustare sanatoasa Baton cu fulgi de ovăz şi bucăţi de capsuni, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia, nuci. Este produs într-o întreprindere care proceseaz..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si fisticBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentati..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si mangoBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentatie..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz cu merisorBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentat..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si zmeuraBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentati..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton din ovaz cu ciocolata belgiana si portocala -  o gustare sanatoasa Ma Baker Baton din ovaz cu ciocolata belgiana si portocoala, ideal in curele de salbire, inlocuieste masa, recomandat pentru sportivi, aport caloric si proteic. Ingrediente: Ovaz 32%, margarina vegetala neh..
7.50 lei Fără TVA:7.50 lei
Producator: Lubs
Baton eco din fructe cu spirulina si lamaie fara zahar adaugat Importator: SC Essentiales SRL Galati www.biocarmen.ro Tel 0236443300 Calitate: Sigla EU Bio Control: DE-ÖKO-024 Ingrediente: curmale*, stafide* (stafinde*, ulei de floarea soarelui*), spirulina* 5%, pudra d..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Lubs
Baton ecologic din fructe cu banane si migdale fara gluten Ingredientele sunt procesate cu atentie si nu sunt incalzite in procesul de productie. Nu contine zahar. Importator: SC Essentiales SRL Galati www.biocarmen.ro Tel 0236443300 Calitate: Sigla EU Bio Control: DE-Ö..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Lubs
Baton ecologic din fructe cu migdale si vanilie fara gluten Ingredientele sunt procesate cu atentie si nu sunt incalzite in procesul de productie. Nu contine zahar. Calitate: Sigla EU Bio Control: DE-ÖKO-005 Ingrediente: curmale*, smochine*, migdale* 18%, stafide* ..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Canah
Baton eco cu canepa si merisoare fara zahar adaugatBatonul Hemp Up cânepă cu merișoare este creat în colaborare cu un Chef specializat în bucătăria raw-vegană. Produsul beneficiază de o combinație creativă de ingrediente naturale, neprocesate termic. Astfel, reprezintă alegerea ideală pentru cei car..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si capsuni -  o gustare sanatoasa Baton 90g de cereale, delicios şi moale, cu fulgi de ovăz şi afine, un snack natural şi sănătos pentru întreaga zi. Batonul este un produs vegetarian, vegan, nu conţine grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia. Este..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu fulgi de ovăz şi arahide, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Baton 90g delicios, moale, cu fulgi de ovăz şi bucăţi de alune, un snack natural şi sănătos potrivit pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia..
6.00 lei Fără TVA:6.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si caise -  o gustare sanatoasa Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi caise, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vegan, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia, nuci. Este produs într-o întreprindere care procesează..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu fulgi de ovăz şi cocos un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi bucăţi de cocos, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), s..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si nuci -  o gustare sanatoasa Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi bucati de nuci, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia, nuci. Este produs într-o &ici..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Pasta de curmale bio, Rapunzel
2-3 Zile
Producator: Rapunzel
Pasta dulce naturala din curmale bio uscate, cu o nota fina de caramel. Curmalele provin de la partenerul nostru HAND IN HAND din Tunisia.Utilizare: Pentru producerea de mingi din fructe, pentru coacerea de prajituri, pentru indulcirea prajiturilor, precum si pentru deserturi si produse de patiserie..
16.50 lei Fără TVA:16.50 lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies