Meniu
Cosul tau

Birkengold

Producator: Birkengold
Bomboane ecologice cu xilitol si mentaBomboanele noastre Birkengold® constau aproape exclusiv din xilitol pur european. Cutiuta cu bomboane se potrivește în fiecare buzunar și este ideal pentru deplasare. veganfara materii prime modificate geneticeficiente in protectia si ingrijirea danturiifara zah..
14.90 lei Fără TVA:14.90 lei
Producator: Birkengold
Pulbere naturala pentru dantura cu menta Amestecul de carbonat de calciu, xilitol Birkengold® și uleiuri esențiale curăță delicat dinții și creează un mediu alcalin în cavitatea bucală. În acest fel, creșterea cariilor și a bacteriilor parodontale în cavitatea bucală este inhibată permanen..
22.30 lei Fără TVA:22.30 lei
Producator: Birkengold
Pulbere naturala pentru dantura cu portocale Amestecul de carbonat de calciu, xilitol Birkengold® și uleiuri esențiale curăță delicat dinții și creează un mediu alcalin în cavitatea bucală. În acest fel, creșterea cariilor și a bacteriilor parodontale în cavitatea bucală este inhibată perm..
22.30 lei Fără TVA:22.30 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies