Meniu
Cosul tau

CARTI

Carti: Adevarul despe alimentatie - Dr. Virginia Faur
2-3 Zile
Producator: Favisan
Adevarul despre alimentatie - suntem ceea ce mancam Cititorule,Îmi îndrept gândul spre tine şi mintea îmi spune că s-ar putea să ai dreptate. Când te-ai îmbolnăvit nu ştii, cum să te smulgi din suferinţă îţi este cu neputinţă să înţelegi, necunoscând multe din tainele corpului tău. Medicii spun…În e..
24.50 lei Fără TVA:24.50 lei
Producator: Favisan
Cat de putin se cunoaste omul pe sine! – Dr. Virginia FaurÎn aceste timpuri…moderne, răscolite de poluare excesivă, regimuri alimentare denaturate, chimicale toxice şi asistenţă medicală improprie, grija pentru sănătate a devenit mai importantă decât oricând.Terapia nutriţională reprezintă un pas de..
29.00 lei Fără TVA:29.00 lei
Carti: Dezintoxicarea, magia vindecarii – Virginia Faur, Remus Tănase
2-3 Zile
Producator: Favisan
Dezintoxicarea, magia vindecarii – Virginia Faur, Remus TănaseCartea tratează un subiect deosebit de important al zilelor noastre: sănătatea. Autorii au realizat o sinteză a evoluţiei conceptului de sănătate.Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: b..
31.00 lei Fără TVA:31.00 lei
Producator: Favisan
Favisan, o noua filozofie de viata  - Dr. Virginia FaurRegăseşte, cititorule, în adâncimi de suflet, ca un lăstar atavic, corespondenţe cu medicina străveche şi cu porunca divină de a nu greşi. Altfel, păcatul te ajunge din urmă, îţi întunecă mintea şi îţi îmbolnăveşte trupul.Nu te amăgi cu pri..
29.00 lei Fără TVA:29.00 lei
Producator: Favisan
Retete pentru trup si suflet - Dr. Virginia FaurParazitoza - poarta spre cancer.Osteoporoza - epidemia muta.Peroxidul de hidrogen - miracolul naturii.De mult timp, ma gandeam sa incep lucrul pentru eleborarea carti de mancaruri sanatoase - fara carne, zahar, lapte, grau, sare iodata - cu indrumari f..
31.00 lei Fără TVA:31.00 lei
Carti: Un brevet de viata lunga - Dr. Virginia Faur
2-3 Zile
Producator: Favisan
Un brevet de viata lunga  - Dr. Virginia FaurCartea conține recomandări practice pentru o viață lungă și fericită, precum și 84 de rețete culinare cu ingrediente sănătoase. Teme abordate: importanța florei intestinale, alimentele vii – sursă de enzime, beneficiile consumului de cacao, de seminț..
29.00 lei Fără TVA:29.00 lei
Producator: Favisan
Prezentare: Lucrarea „Leacuri de casă de la lume adunate“ prezintă sugestii și rețete oferite de autoare, care au fost utilizate tradițional, de veacuri și care, nefiind metode științifice, de-a lungul timpului au fost totuși confirmate de știință ca având efect în tratarea unor afecțiuni. Afecțiuni..
49.50 lei Fără TVA:49.50 lei
Producator: Favisan
Cartea descrie 14 plante antivirale care se găsesc în România.Sunt redate efectul antiinfecțios (antiviral în special), precum și vechimea folosirii, valoarea alimentară, îndrumări privind recoltarea, conservarea, prepararea diferitelor preparate din plantele medicinale și/sau alimentare. Sunt de as..
57.00 lei Fără TVA:57.00 lei
Ghid practic cu sfaturi despre beneficiile terapiei cu uleiuri esențiale integraleCartea Uleiuri esențiale integrale- Ghid practic, scrisă de Tudor Ilie, cuprinde câteva elemente cheie despre utilizarea uleiurilor esențiale, descrie în detaliu cele mai comune uleiuri esențiale integrale, prezentând ..
62.00 lei Fără TVA:62.00 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies