Meniu
Cosul tau

Carti: Adevarul despe alimentatie - Dr. Virginia Faur

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Carti: Adevarul despe alimentatie - Dr. Virginia Faur
2-3 Zile
Carti: Adevarul despe alimentatie - Dr. Virginia Faur
29.50 lei
Fără TVA: 29.50 lei
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Producator: Favisan
  • Cod produs: 6421830007870

Adevarul despre alimentatie - suntem ceea ce mancam


Cititorule,

Îmi îndrept gândul spre tine şi mintea îmi spune că s-ar putea să ai dreptate. Când te-ai îmbolnăvit nu ştii, cum să te smulgi din suferinţă îţi este cu neputinţă să înţelegi, necunoscând multe din tainele corpului tău. Medicii spun…

În era medicamentelor şi a transplanturilor de organe se vorbeşte, cu tot mai multă apăsare, despre descoperirea genomului ca etapă în care vei şti ce boli îţi sunt hărăzite în următorii 10 ani. Până atunci, însă, ştiinţa ne ajută prea puţin să cunoaştem cauzele suferinţei de azi şi nu ne prea oferă cuvenite remedii. Pare o ingratitudine ca, într-o asemenea atmosferă de confuzie, să invoci coordonata spirituală în ecuaţia existenţei, nu-i aşa?!

Sufletul îmi spune, însă, că există un mare adevăr în simţirea ta, pe care, fără să vrei, îl ignori, sau poate că nu l-ai perceput încă. Este medicul tăcut din tine, ale cărui limite tind spre infinit pentru că infinit este Cel Ce Ne-a Creat. De ce ar fi mai important medicul din afara ta? De ce nu-l preţuieşti pe cel cu care te-a înzestrat Bunul Dumnezeu? Este imunitatea, sistemul natural de apărare al fiecăruia, vocea lăuntrică, echilibrul şi măsura în toate. Vai, de câte ori îi nesocotim avertismentele, ba chiar îi adresăm sudălmi în numele unui adevăr pierdut, apoi căutat şi redobândit, întrucâtva, în afara noastră! El tace şi suferă, ne mângâie în loc să ne certe, iar viaţa merge înainte.

Înţeleptul ne îndeamnă să ne ghidăm după suflet, şi mai puţin după minte, cea plină de prejudecăţi. şi el are dreptate.

Gândul îmi alunecă la marele Hipocrat, amintindu-mi de avertismentul său cald şi generos ca o adiere: „Omule, eşti primul tău medic! Eşti ceea ce mănânci!”.
Oare între atâtea adevăruri, pe care să-l aleg? „Fă ceea ce îţi spune sufletul!”, ne îndeamnă, de dincolo de vremi, o vorbă populară, de care e bine să ţinem seama. Acum şi întotdeauna.

Lucrarea aceasta îţi vine în ajutor ca să previi îmbolnăvirea sau, dacă te-a răpus boala, să ştii cum să o ţii în frâu, iar mai apoi să o birui prin puterea gândului, prin cumpătul alimentaţiei şi cu ajutorul plantelor. Îţi ofer explicaţii şi reţete, modele şi antimodele, te îndemn să fii cu băgare de seamă la slova Bibliei, încât să te poţi ajuta şi singur.

Încearcă să fii mai bun, mai îngăduitor şi mai consecvent cu tine însuţi. În numele unui adevăr de bun simţ, te rog, bunul meu prieten, încearcă să faci mai mult pentru corpul tău. Respectă-l, nu-l da pe mâna oricui.

Iată darul de sănătate, şansa pe care o aştepţi demult, pronia divină, sănătatea şi soarta pe care le meriţi sau nu. Încearcă să înţelegi acest adevăr şi te vei bucura de sănătate.Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: carti
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies