Meniu
Cosul tau

Chicza

Producator: Chicza
Guma de mestecat CHICZA este prima guma de mestecat certificata ecologic si complet degradabila din lume. Guma de mestecat, reimprospateaza, reduce stresulIngrediente: Sirop de trestie de zahar in forma de pudra, masa bio-chicle, glucoza bio, sirop bio de agave, aroma de menta spear ..
13.00 lei Fără TVA:13.00 lei
Producator: Chicza
Guma de mestecat CHICZA este prima guma de mestecat certificata ecologic si complet degradabila din lume.Ingrediente :  Sirop de trestie de zahar in forma de pudra, masa bio-chicle, glucoza bio, sirop bio de agave, aroma de menta bio Provenienta: Mexic Calitate: 100 % bio, EWG 8..
13.00 lei Fără TVA:13.00 lei
Producator: Chicza
 Guma de mestecat CHICZA este prima guma de mestecat certificata ecologic si complet degradabila din lume. Guma de mestecat, reimprospateaza, reduce stresul. Provenienta: Mexic Calitate: 100 % bio, EWG 834/2007 Norm, Sigla Bio si FAIRHANDEL Caracteristici speciale: protejea..
13.00 lei Fără TVA:13.00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies