- Disponibilitate: Stoc 0
- Producator: DVR Pharm
- Cod produs: 6425952001068
CREMĂ DE MÂINI MANUKA 50 ml
Cremă
de mâini manuka: Mâinile sunt probabil cele mai folosite părți
din corp, iar pielea de pe spatele lor este foarte subțire și
delicată. Aceasta este expusă unor factori ce-i afectează
aspectul, făcând mâinile să arate îmbătrânite, cu leziuni sau
chiar pete. Apoi pielea are un pH mediu acid, cu valori între 4,7 si
5,75, iar produsele de curățare cu pH alcalin și efect degresant
afectează structura celulelor și distrug bariera naturală (1) a
stratului exterior al epidermei. Astfel, pielea se va usca și va
deveni sensibilă, predispusă la infecții (2) si alergii
(dermatite).
Cele mai eficiente creme pentru protecția mâinilor
sunt cele super-protective, cu cantitate foarte mare de ceară de
albine și uleiuri presate la rece. Dezavantajul acestor creme
super-protective este că lasă pielea grasă, ceea ce nu este
practic pe timpul zilei.
Soluția: folosirea cremei hidratante
pe care v-o propunem. Aceasta poate fi folosită de mai multe ori pe
zi, când simțiți mâinile uscate și aspre, când pielea este mai
puțin elastică, când apar inflamații (3), pete roșiatice sau
chiar maronii.
Ingredientele acestui produs cosmetic au următoarele efecte fiziologice:
Susține menținerea și refacerea barierei de protecție a pielii
Contribuie la gestionarea agresiunilor chimice și biochimice, la nivelul țesutului dermic
Contribuie la menținerea elasticității, tonusului și tinereții pielii
Mod de utilizare: Aplicare zilnică, în funcție de necesitate.
Ingrediente:
Extract hidric din Gălbenele (Calendula officinalis), Glicerină vegetală, Miere Manuka, Laptișor de matcă, Ulei de cocos (Cocos nucifera) și Migdale dulci (Prunus dulcis), Ceară, Unt de cacao, uleiuri esențiale de Bergamotă (Citrus bergamia), Lavandă (Lavandula angustifolia) Mentă-dulce (Mentha viridis), Salvie-dulce (Salvia sclarea), Geranium (Pelargonium graveolens).
Condiții de depozitare:
A se păstra în loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a razelor solare și de îngheț, la temperaturi cuprinse între 4°C și 25°C.