Meniu
Cosul tau

Despre noi

BIOCARMEN

Suntem o echipă formată doar din prieteni.

În anul 2008 ne-am hotărât să deschidem un magazin cu produsele pe care noi le-am dori să le consumăm; produse ecologice de înalta calitate.

Ascultând dorințele noastre și dorințele clienților noștri, am reușit ca în decursul timpului să aprovizionăm atât magazinul fizic cât și cel online cu produse de calitate.

Suntem exigenți cu produsele selecționate, nu ne lăsăm conduși de reclame, încercăm să ne cunoaștem producătorii și furnizorii pentru a cunoaște cât mai multe despre produsele pe care le aprovizionăm.

Am reușit să transformăm un hobby într-un loc de muncă. Ne dorim să ne simțim la muncă așa cum ne simțim acasă, adica bine, și acest lucru să îl transmitem și clienților noștri.

Să asculți natura și să te bucuri de tot ce îți oferă ea, este un lucru minunat pe care încercăm să îl împărtășim cu voi.

Va mulțumim că ne treceți pragul și că împreună suntem o mare echipa care încurajăm consumul de produse curate și ecologice.


Cu drag,
Biocarmen

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies