Meniu
Cosul tau

Detergent si balsam de rufe

Producator: Sodasan
Aroma armonioasa de limeta provine din uleiuri organice pure.Protejeaza fibrele si usurează calcarea. Spalarea este placut moale si reziduurile de detergent sunt îndepartate în mod fiabil. Balsamul de rufe SODASAN este bazat pe plante si este biodegradabil 100%. Ingrediente: apa, acid citric, alcool..
25.00 lei Fără TVA:25.00 lei
Detergent de rufe universal eco sensitiv Sonett, 2L
2-3 Zile
Producator: Sonett
Detergent de rufe universal pentru alergici potrivit pentru rufe colorate și albe din bumbac. Foloseste o metoda specială de saponificare, de economisire a energiei, cu utilizarea a uleiurilor din cultivarea organică controlată și un raport extrem de favorabil dintre preț și performanța de spălare s..
74.50 lei Fără TVA:74.50 lei
Producator: Almawin
Detergent lichid eco de rufe Almawin 750ml pentru 11 spalari Produsele de curatare AlmaWin sunt convingatoare prin cea mai buna calitate privind protectia mediului, dermatologie si eficienta. Ingredientele ecologice sunt foarte delicate cu pielea si au fost testate dermatologic cu ..
39.50 lei Fără TVA:39.50 lei
Producator: Almawin
Detergent lichid eco de rufe Color Almawin 0,7l Produsele de curatare AlmaWin sunt convingatoare prin cea mai buna calitate privind protectia mediului, dermatologie si eficienta. Ingredientele ecologice sunt foarte delicate cu pielea si au fost testate dermatologic cu succes,acest..
27.50 lei Fără TVA:27.50 lei
Producator: Almawin
Detergent lichid eco de rufe sport & Outdoor Protejeaza textura hainelor, acestea fiind mai eficiente impotriva vantului, iar pielea respira intr-un mod natural.Produsele de curatare AlmaWin sunt convingatoare prin cea mai buna calitate privind protectia mediului, dermatologie si efici..
47.00 lei Fără TVA:47.00 lei
Producator: Almawin
Detergent lichid eco de rufe Almawin 1,5l pentru 23 spalari Produsele de curatare AlmaWin sunt convingatoare prin cea mai buna calitate privind protectia mediului, dermatologie si eficienta. Ingredientele ecologice sunt foarte delicate cu pielea si au fost testate dermatologic cu s..
45.50 lei Fără TVA:45.50 lei
Producator: Almawin
Detergent lichid eco de rufe Dark & Black 750 ml pentru 25 spalari Produsele de curatare AlmaWin sunt convingatoare prin cea mai buna calitate privind protectia mediului, dermatologie si eficienta. Ingredientele ecologice sunt foarte delicate cu pielea si au fost testate der..
39.00 lei Fără TVA:39.00 lei
Detergent lichid pentru rufe delicate (lana si matase) 1L - Ecover
2-3 Zile
Producator: Ecover
Potrivit pentru toate textilele delicate, inclusiv pentru lana si matase. Nu turnati direct pe rufe. Verificati intotdeauna instructiunile de spalare ale hainelor. Potrivit pentru spalare cu apa rece, 30-40 °C. Daca spalati haine ignifugate, nu inmuiati sau spalati niciodata peste 50 °CCURATA, PROTE..
36.50 lei Fără TVA:36.50 lei
Producator: Almawin
Detergentul pudra pentru rufe colorate AlmaWin se caracterizeaza prin puterea sa excelenta de spalare de la 30°C si ofera un miros placut de flori de tei. Are grijă de fibrele textile și, de asemenea, le protejează de decolorare, pentru culori stralucitoare de lunga durată. Potrivit pentru toate tex..
66.00 lei Fără TVA:66.00 lei
Producator: Sodasan
Puterea de spălare a detergentului universal sodasan - un detergent natural care convinge chiar și cei mai critici fani ai mediului. Formula inovatoare cu săpun vegetal organic își desfășoară puterea de spălare de la 30° și este potrivită pentru curățarea profunda a tuturor textilelor, cu excep..
58.00 lei Fără TVA:58.00 lei
Producator: Sonett
Complex de albire Sonett și îndepărtare a petelor funcționează cu oxigen pur de la 50° C. Dacă înălbitorul poate funcționa mai mult timp, de ex. peste noapte, funcționează de la 30° C. Pentru toate textilele lavabile, albe și colorate, din bumbac, in, cânepă și țesături mixte. Atentie: Nu este potri..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Sonett
Sapun pentru indepartarea versatilă a petelor, eficient împotriva petelor de fructe, sânge folosind o formula cu săpun organic si ulei vegetal.Uleiul de măsline și uleiul de rapiță/ulei de floarea soarelui pentru săpun, precum și uleiul esențial de petit grain provin din 100% din cultura organica co..
30.50 lei Fără TVA:30.50 lei
Producator: Sonett
Sapun solid bio pentru scos pete divicile cu bila de bovine Sapun destinat spalarilor grele, eficient pentru indepartarea petelor. Bila de bovina este unul dintre cei mai puternici agenti naturali impotriva petelor. Potrivit pentru fibre naturale si sintetice. Eficient pentru pete cauzate ..
13.50 lei Fără TVA:13.50 lei
Producator: Sonett
Spray pentru scos pete ecologic inclusiv pentru tesaturi delicate din lana si matase • cu scoarta din lemn de Panama organic • eficace împotriva petelor de fructe, cacao, pix, grăsimi etc. • 100% biodegradabil Mod de folosire: pentru scoaterea petelor: puneti un prosop..
23.50 lei Fără TVA:23.50 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies