Meniu
Cosul tau

DuoLife

Producator: DuoLife
Chlorofil DuoLife - supliment alimentar natural, este răspunsul așteptat de cei care doresc să aibă un organism în formă optimă de sănătate cât mai mult timp. Datorită performanțelor sale de excepție este denumită ”energie lichidă”, curăță și detoxifică întreg organismul. Clorofila reduce acidi..
171.00 lei Fără TVA:171.00 lei
Producator: DuoLife
Colagenul lichid îmbogățit cu antioxidanți menține pielea fermă și elastică și o protejează împotriva îmbătrânirii, îmbunătățește aspectul părului și al unghiilor. Colagenul natural asigură funcționarea normală a cartilajului articular și a oaselor.DuoLife COLLAGEN - un supliment alimentar 100% natu..
162.00 lei Fără TVA:162.00 lei
Producator: DuoLife
DuoLife Boost Formula FIZZY EASY Electrolyte COMPLEX este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, pe bază de elemente și compuși activi care contribuie la menținerea echilibrului între nivelul de apă și electroliți, presiunea osmotică și susține regenerarea și efortul mușchilor pre..
44.00 lei Fără TVA:44.00 lei
Producator: DuoLife
DuoLife Boost Formula FIZZY EASY Energy COMPLEX este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, pe bază de compuși activi care susține energia, concentrarea și vitalitatea. Preparatul este compus dintr-un complex de 14 ingrediente de cea mai bună calitate, cu efect sinergic. Conține u..
44.00 lei Fără TVA:44.00 lei
Producator: DuoLife
INNUBIO Classic 500 mg (5%) CBD este un ulei complet natural de cânepă care conține spectrul complet de canabinoizi, flavonoide și terpenoide naturale. Datorită cantității garantate de fitocanabinoizi, materiei prime de cea mai înaltă calitate, tehnologiei inovatoare de extracție și standardelor îna..
99.00 lei Fără TVA:99.00 lei
Producator: DuoLife
DuoLife MEDICAL FORMULA PRORELAXIN® NEW este un supliment alimentar care favorizează liniștirea, relaxarea și calmarea nervilor, susține somnul bun noaptea și un echilibru emoțional optim în timpul zilei. Compoziția de ingrediente naturale, incluzând formula brevetată din fructe de portocali chineze..
171.00 lei Fără TVA:171.00 lei
Producator: DuoLife
DuoLife VITA C - vitamina C 100% naturală, completă, care îndeplinește cerințele persoanelor ce caută un produs pentru îmbunătăţirea dispoziției, precum și care completează în mod corespunzător deficiențele de vitamine și minerale în organism. O doză concentrată de energie.Când?Fiecare om trebuie s..
171.00 lei Fără TVA:171.00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies