Meniu
Cosul tau

Explore Cuisine

Producator: Explore Cuisine
Paste proteice Lasagne din linte verde, eco, fara gluten - un plus in bucataria ta! -Ingrediente: faina de linte verde* 50%,  faina de mazare verde, faina integrala de orez**certificate ecologic Lasagna din linte verde este fără gluten, fără colesterol și se caracterizează printr-un co..
19.50 lei Fără TVA:19.50 lei
Producator: Explore Cuisine
Paste proteice penne din linte rosie, eco, fara gluten - un plus in bucataria ta! -Ingrediente: faina de linte* 73%, faina integrala de orez**certificate ecologic Aceste paste sunt fara gluten, fara colosterin si sunt caracterizate de un continut ridicat de proteine vegetale si fibre. Aces..
24.00 lei Fără TVA:24.00 lei
Producator: Explore Cuisine
Spaghete ecologice din fasole edamame - un plus in bucataria ta! Ingrediente: 100% fasole edamame ecologica- Fasolea edamame este foarte populara in Asia (in special in Japonia) si consta in boabe tinere de fasole soia, culese cat sunt inca in pastai. Aceste paste sunt fara gluten, ..
24.00 lei Fără TVA:24.00 lei
Producator: Explore Cuisine
Spaghete ecologice din naut,  fara gluten - un plus in bucataria ta! -Ingrediente: faina de naut* 60%, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, faina proteica de mazare *certificate ecologic Aceste paste sunt fara gluten, fara colosterin si sunt caracterizate de un continut ridic..
24.00 lei Fără TVA:24.00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies