Meniu
Cosul tau

Extracte / Siropuri / Tincturi

Producator: Dacia Plant
BiSeptol spray 20 ml cu propolis, argint coloidal si albastru de metilen contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale si a cailor respiratorii.Produsul conține uleiuri esențiale de calitate superioară, obținute prin distilare în vapori de apă, ceea ce le conferă posibilitatea administrării și..
31.50 lei Fără TVA:31.50 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Adio Durere - Spray cu propolis Produsul conține alcool de 70° Indicaţii: Dureri si infecţii ale gâtului,afte, herpes, candidoză bucală. Acţiune: antibiotic, antiinflamatr, antibacterian, bacteriostatic, dezinfectant, antivirotic, antifungic   Mod de administrare/doze Mi..
19.50 lei Fără TVA:19.50 lei
Producator: Fares
Solutie de uleiuri esentiale A2 antibacterian naturaI cu spectru larg de acțiune (Staphylococcus aureus, E. coli, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Streptococcus viridans), testat în laborator pe aromatograme similar antibiogramelor;recomandat în infecții și inflamații respiratorii și O..
21.00 lei Fără TVA:21.00 lei
Bitter romanesc 32+7, 200ml
2-3 Zile
Producator: Steaua Divina
Bitter romanescProdus natural, pentru uz intern și extern, obținut din plante medicinale prin extracție hidro-alcoolică. Fabricat după o rețetă originală "Steaua Divină", folosind multiple informații din medicina tradițională și îmbunătățind cunoscuta rețeta a Măriei Treban, BITTERUL ROMÂNESC 32+7 e..
52.00 lei Fără TVA:52.00 lei
Producator: AromScience
Colagen stimulent 100% vegetal Colagenul este o proteină, prezentă în toate țesuturile elastice din organism, începând cu vasele de sânge sau organele interne și terminând cu pielea. După vârsta de 20 de ani, producția de colagen a organismului scade constant, într-un ritm mai lent la înce..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Producator: Favisan
Sirop Elixir depurativSupliment aliment recomandat ca adjuvant la curățarea organismul de deșeuri metabolice.Ingrediente: apă, alcool (96º vol.), amestec de plante (părți aeriene de: Trei-frați-pătați/Viola tricolor, Păpădie/Taraxacum officinale, Cicoare/Cichorium intybus, Splinuță/Solidago virgaure..
57.50 lei Fără TVA:57.50 lei
Producator: Favisan
energizant, vitalizant, influenteaza pozitiv metabolismulmentine sanatatea creieruluiSiropul este un energizant și tonic general natural. Susține organismul în activități fizice și psihice intense și de durată. Conferă rezistenta la efort. Revigorează în perioadele solicitante la serviciu.Ginsengul ..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Producator: PHENALEX
ESENTA DE PROPOLIS Este und produs inovativ care nu contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care contine toate principiile active din tinctura dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane inclusiv copii. Produs romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% ..
15.00 lei Fără TVA:15.00 lei
Producator: PHENALEX
ESENTA DE PROPOLIS Este und produs inovativ care nu contine alcool si inglobeaza esenta propolisului care contine toate principiile active din tinctura dar care poate fi consumat de catre toate categoriile de persoane inclusiv copii. Produs romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% ..
37.00 lei Fără TVA:37.00 lei
Producator: Melidava
Etaminys pentru alegerie la polen, praf, venin de albineEste o mixtura de tinctura de albine integrale (dilata cu apa plata naturala Perenna, 60%) si tinctura de polen apicol (dilata cu apa plata naturala Perenna, 40%); produse apicole naturaleContribuie la corectarea hipersensibilităţii reactive se..
89.00 lei Fără TVA:89.00 lei
Producator: Plant Extract
AFIN - Extract din mlădiţe de Afin - Vaccinium myrtillus MG=D1- Organotropism: ochi, sistem digestiv- Menține sănătatea ochilor- Contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei-  susține tranzitul intestinal normalNiveluri de acţiune: metabolism glucidic, ochi, tract gastrointestinal, ap..
29.50 lei Fără TVA:29.50 lei
Extract din muguri de Castan comestibil, PlantExtracT
2-3 Zile
Producator: Plant Extract
CASTAN COMESTIBIL - Extract din muguri de Castan comestibil - Castanea vesca MG=D1Organotropism: sistem circulator venos și limfaticAjută la ameliorarea circulației venoase în caz de edeme, variceDrenor venos și limfatic, în principal la nivelul membrelor inferioarENivele de acţiune: sistem venos şi..
31.00 lei Fără TVA:31.00 lei
Producator: Plant Extract
Susține sănătatea capilarelorSusține starea de sănătate a venelor în caz de varice, hemoroiziOrganotropism: sistem circulator venosNivele de acţiune: sistem venos, aparat respirator.Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de Castan sălbatic (Aesculus hippocastanum), prelucraţi confor..
34.00 lei Fără TVA:34.00 lei
Extract din seva de mesteacan Farmacia Domnului Supliment alimentar 100% natural, pentru sanatate, nutritie si frumusete! Principalii compusi ai sevei de mesteacan sunt: glucoza si fructoza, derivati terpenici, vitamina C si o serie de minerale valoroase: calciu, fosfor, cupru, magneziu, po..
39.00 lei Fără TVA:39.00 lei
Producator: Manicos
Extract hidro-glicero-glicolic de propolis 33% supliment alimentar Extractul de propolis este realizat fara alcool etilic intr-un amestec in parti egale de apa-glicerina-propilenglicol. Actiuni fiziologice Intern: - imunostimulator - antiseptic general - febrifug - bactericid..
21.00 lei Fără TVA:21.00 lei
Producator: Favisan
Favidren LimfSupliment alimentar recomandat ca adjuvant in sustinerea tonifierii si drenarii sistemului limfatic.Sistemul limfatic este o componentă a sistemului imunitar și acționează ca un sistem de canalizare în miniatură. Când sistemul limfatic devine lent, nivelul de oxigen va fi scăzut, me..
57.50 lei Fără TVA:57.50 lei
Producator: Favisan
Magneziu lichid Favisan painea de toate zilele colac de salvare a sistemului nervos mineralul inimii Beneficii magneziu lichid Magneziul contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular, la m..
19.62 lei Fără TVA:19.62 lei
Producator: Melidava
Oleum Antu Melidava - supliment alimentar pentru utilizare externa si internaIngrediente: 99,5% extract total de Melillotus off/Sulfina, Chelidonium majus/Rostopasca si Veronica off./Ventrilica (parti aeriene 1/1/1) in ulei vegetal natural (raport plante/ulei 1/4); 0,5% ulei esential de Lavanda ..
76.00 lei Fără TVA:76.00 lei
Producator: Plant Extract
Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Viţă de vie, mlădiţe de Măceş şi Afin cu extract fitoterapic - suc de Echinacea purpurea herbaSusţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului prin întãrirea sistemului de apărare a organismului. Acţiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antii..
36.00 lei Fără TVA:36.00 lei
Producator: Plant Extract
Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Smochin şi Arin negruAjută la ameliorarea simptomelor din tulburări digestive de la nivel gastric şi intestinal.Protejează stomacul, ajutând la reglarea acidităţii gastriceEficient în hiper sau hipoaciditate gastricăSusţine procesul de cicatrizare a ..
36.00 lei Fără TVA:36.00 lei
Producator: Plant Extract
Susţine funcţia de detoxifiere a ficatului.Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Rozmarin, Ienupăr şi muguri de Alun.Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substanţe fiind transformate în forme chimice simplificate, pregătite pentru eliminare la nivel rena..
36.00 lei Fără TVA:36.00 lei
Producator: Plant Extract
Susţine funcţia de detoxifiere a rinichiului. Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin, sevă de Mesteacăn şi extract fitoterapic din frunze de Mesteacăn.Funcţia de detoxifiere a rinichiului este extrem de importantă pentru a filtra din sânge şi a elimina o serie de reziduuri tox..
36.00 lei Fără TVA:36.00 lei
Producator: Plant Extract
Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc.Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă.Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei. Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii micro..
36.00 lei Fără TVA:36.00 lei
Producator: Plant Extract
Ajută la menţinerea mobilităţii articulaţiilor.Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin şi muguri de Jneapăn, sevă de Mesteacăn şi scoarţă de Salcie. Pentru a menţine flexibile articulaţiile până la vârste înaintate, trebuie păstrată sau redobândită sănătatea ţesuturilor conjunctive,..
36.00 lei Fără TVA:36.00 lei
Afişare 1 - 24 din 53 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies