Meniu
Cosul tau

Fabrica de fum

Producator: Fabrica de fum
Ceafa de porc afumata si coapta) – Vidat. Se ajustează valoarea în functie de gramaj.O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii, c..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Comedie cu vârf și îndesat din carne de curcan ficarta in suc propriu, Fabrica de Fum
2-3 Zile
Producator: Fabrica de fum
Borcănaș ticsit cu cărniță de curcan fiartă în suc propriu.O delicatesă boemă - piept de curcan în suc propriu fasonat și primenit bine cu condimente proaspăt măcinate, îngrămădit în borcane și apoi băgat la cuptor.Servește-l în toată splendoarea alături de un pahar de Fetească Albă și o salată medi..
39.50 lei Fără TVA:39.50 lei
Producator: Fabrica de fum
Borcănel tihnit cu cărniță de porc în suc propriu - Este un deliciu dedicat pofticioșilor libovnici!Fasonată și primenită bine cu condimente proaspăt măcinate, îngrămădită în borcane și apoi băgată la cuptor.Ingrediente: carne de porc (țara de origine România), sare (1.34%), zahăr (0.5%), piper, gel..
29.50 lei Fără TVA:29.50 lei
Producator: Fabrica de fum
Cotlet de porc afumat (mușchi file) – Vidat. Se ajustează valoarea în functie de gramaj.O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii..
21.00 lei Fără TVA:21.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Este făcut din cărnuri proaspete și afumate prin meșteșug lăsat din moși-strămoși, la fum domol de lemn de prin pădurile seculare de pe tărâmurile moldovene, păstrează gustul și aroma vremurilor de altădată, pe când casa era casă și masa era masă!Produs afumat la fum natural de lemn.Ingrediente: muș..
28.00 lei Fără TVA:28.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Produs 100% natural românesc din pulpă de porc.Produs atestat tradițional.Ingrediente: pulpă de porc, condimente (0,5%), sare (2,2%), fum natural de lemn de cireș.Pretul pe 1 kg este 76 lei.Valori nutritionale pentru 100g produsValoarea energetica181.3 kcalGrăsimi 10.5gCarbohidrați 0.5gProteine 21.2..
83.00 lei Fără TVA:83.00 lei
Pastrama din piept curcan, cca 250g, Fabrica de fum Pastrama din piept curcan, cca 250g, Fabrica de fum
2-3 Zile
Producator: Fabrica de fum
Produs artizanal românesc doar din piept de curcan, condimente și sare.Ingrediente: piept de curcan, condimente (0.3%), sare (2.4%). Fum natural de lemn.Pentru obținerea unui kilogram de produs finit se folosesc 1.4 kilograme de carne proaspătă.Pretul pe 1 kg este 118 lei.Valori nutritionale pentru ..
29.00 lei Fără TVA:29.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Piept de porc afumat – Vidat. Se ajustează valoarea în functie de gramaj.O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii, care te fac s..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Piept de rata afumat   150gr
2-3 Zile
Producator: Fabrica de fum
-          Mirodeniile folosite sunt de inalta calitate si de puritate de peste 98% -          Produse coapte dupa procesul de afumare, in mod domol timp de ca..
46.00 lei Fără TVA:46.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Ingrediente: piept de rata, condimente 0,3%, sare 4,2 %, fum natural de lemnPretul este aproximativ, produsele putand varia si cu 50-70gr. De ce sa alegem produsele de la fabrica de fum? -          Alimente curate si fara E-uri, fara conservant..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Slaninuta afumata, Fabrica de Fum Slaninuta afumata, Fabrica de Fum
2-3 Zile
Producator: Fabrica de fum
Produs atestat tradițional.Slănină pregătită prin procedeul tradițional de condimentare și afumare cu lemn de cireș. După afumare cu lemn, slănina tradițională se ține la rece într-un loc special pentru uscarea afumăturilor, ferit de insecte și praf.Ingrediente: slănină de porc, condimente (0,3%), s..
18.00 lei Fără TVA:18.00 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies