Meniu
Cosul tau

File de ton Bonito in ulei de masline bio Extra Virgin, Fontaine

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
File de ton Bonito in ulei de masline bio Extra Virgin, Fontaine
File de ton Bonito in ulei de masline bio Extra Virgin, Fontaine
24.00 lei
Fără TVA: 24.00 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Fontaine
  • Cod produs: 4026968017900
  • Greutate: 120.00g

Ton in ulei de masline bio Extra Virgin

Dupa pescuitul controlat, pestele este inspectat de catre medicii veterinari care sunt special instruiti pentru astfel de controale. După finalizarea acestor verificări peștele este filetat,  introdus manual în cutii și apoi sigilat. Conservele sunt apoi sterilizate, apoi răcite si spălate. Conservele gata ambalate și sterilizate sunt apoi supuse unui nou control de calitate.

Pe lângă ton, această conservă completă conține doar sare de mare și ulei de măsline extravirgin organic spaniol.

Ingrediente: file de ton (Thunnus albacares) 75%, ulei de masline bio* 24%, sare de mare
*provin din agricultura ecologica.

Programul Prieten al Marii (FOS) a fost lansat in 2005 de catre Paolo Bray, directorul european al proiectului Global Dolphin Safe al Institutului de Pamant al SUA (EII). In Germania, organizatia este reprezentata de Societatea pentru Salvarea Delfinilor (GRD). Cu multi ani in urma, ne-am alaturat Programului extins de protectie a delfinilor din EII.

Programul de certificare Friend of the Sea © controleaza si promoveaza practici de pescuit durabile, contribuind la sanatatea oceanelor. FOS este o organizatie non-profit internationala (NPO), precum si o organizatie non-guvernamentala (ONG), care efectueaza completari si imbunatatiri ale criteriilor sale exclusiv de catre un comitet tehnic independent. Acest comitet a existat din 2006 si in prezent este format din aproximativ 30 de reprezentanti. Sunt producatori sau comercianti si provin de la guverne, ONG-uri si institute de cercetare.

Criteriile FOS pentru pescuitul durabil se bazeaza pe datele si orientarile FAO de renume mondial al Organizatiei Natiunilor Unite. Verificarea lor se efectueaza prin audituri efectuate de organisme de control independente si acreditate.

Criteriile FOS declarate pentru pescuitul durabil sunt:

  • Produsele din speciile care nu sunt pescuite in exces (date conform FAO *, IUCN *, ICES * etc.)
  • Nu exista capturi accidentale de specii pe cale de disparitie (in conformitate cu lista redusa IUCN)
  • Metoda de pescuit nu afecteaza fundul marii (de exemplu, fara traule de fund)
  • Metoda de pescuit selectiv (rata de captura maxima de 8%)
  • Conformitatea juridica: cotele de captura, sezoanele inchise, dimensiunile minime etc., nu produsele pescaresti ilegale sau nereglementate (INN, adica ilegale, nedeclarate, nereglementate)
  • Reducerea sau compensarea emisiilor de CO2
  • Responsabilitatea sociala



Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: conserva, ton
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies