Meniu
Cosul tau

Floritene Fiole Instant Beauty - serum face lift

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Floritene Fiole Instant Beauty - serum face lift
Floritene Fiole Instant Beauty - serum face lift
8.50 lei
Fără TVA: 8.50 lei

Floritene Fiole Instant Beauty - serum face lift

Recomandate in special pentru refacerea tenului obosit, stresat si surmenat. In ajunul unei petreceri sau intr-o perioada de convalescenta, redau imediat stralucirea fetei.

Utilizare:
Aplicati pe o piele curatata. Lasati sa actioneze 2-3 minute,apoi aplicati machiajul.

Cantitate: 1 fiola 3ml

Ingrediente

Instructiuni: Aplicati pe o piele curatata. Lasati sa actioneze 2-3 minute,apoi aplicati machiajul.
Actiune: Recomandate in special pentru refacerea tenului obosit, stresat si surmenat. In ajunul unei petreceri sau intr-o perioada de convalescenta, redau imediat stralucirea fetei.
 


Gramaj

Scurt istoric despre Floritene:
Laboratoarele Magistra SA au fost infiintate in Geneva- Elvetia in 1943
Suntem o mica companie detinuta in 1981 de domnul Ionel Cicotti, doctor in farmacie. Laboratorul este acum o constructie moderna situata in Meyrin la 5km de aeroportul Geneva-Elvetia, fiind bine echipat pentru a produce toate tipurile de cosmetice, exceptand produsele spray presurizate. Laboratoarele produc : * medicamente, produse proprii sau pentru terti * cosmetice, produse proprii sau terti. Din acest punct de vedere laboratoarele sunt sub controlul autoritatilor elvetiene si trebuie sa respecte SITE MASTER FILE, aprobata de autoritatile elvetiene si directivele europene.    

Lucrand in Geneva, alaturi de lideri mondiali (Givaudan si Firmenich) in producerea de parfumuri, avem de asemenea un bun know-how in ceea ce priveste producerea parfumurilor si apelor de toaleta. Produsele noastre au aceeasi calitate ca si celelalte produse elvetiene bine cunoscute.

Care este etica companiei Floritene:
Folosirea celor mai bune ingrediente, pentru a garanta calitatea ridicata a produselor, a oferi consumatorului beneficiile extractelor de plante si avantajele ultimelor descoperiri biologice, care ofera produselor o eficacitate deosebita. Asigurarea prospetimii produselor prin producerea de cantitati mici, in favoarea consumatorului.
Principalul argument pentru care aceste produse s-au mentinut in top, este acela ca s-a tinut foarte mult la calitatea elvetiana, ceea ce inseamna ca este foarte important atat continutul cat si eticheta produsului. Un alt aspect ar fi cel referitor la vanzarea acestor produse : doar in magazinele mari, in centrele de infrumusetare sau in lanturile de farmacii. Toate produsele respecta normele europene de fabricare si comercializare.


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies