Meniu
Cosul tau

Fontaine

Producator: Fontaine
File de hering afumat in ulei de de floarea soarelui bio presat la rece Ceea ce este deosebit la conservele Fontaine, este aceea ca pescuitul se face controlat de catra institutul Earth Island, si in Germania este controlat de societatatea “Rettung der Delphine e.V” (salveaza delfinii). Es..
21.50 lei Fără TVA:21.50 lei
Producator: Fontaine
File de macrou fara in ulei de floarea soarelui bio Ceea ce este deosebit la conservele Fontaine, este aceea ca pescuitul se face controlat de catra institutul Earth Island, si in Germania este controlat de societatatea “Rettung der Delphine e.V” (salveaza delfinii). Este exclus pescuitul ..
19.90 lei Fără TVA:19.90 lei
Producator: Fontaine
Conserva de file de ton bio Ceea ce este deosebit la conservele Fontaine, este aceea ca pescuitul se face controlat de catra institutul Earth Island, si in Germania este controlat de societatatea “Rettung der Delphine e.V” (salveaza delfinii). Este exclus pescuitul cu plasa punga si plase ..
18.90 lei Fără TVA:18.90 lei
Producator: Fontaine
Ceea ce este deosebit la conservele Fontaine, este aceea ca pescuitul se face controlat de catra institutul Earth Island, si in Germania este controlat de societatatea “Rettung der Delphine e.V” (salveaza delfinii). Este exclus pescuitul cu plasa punga si plase de drift. Folosim peste..
18.90 lei Fără TVA:18.90 lei
Producator: Fontaine
Ton in ulei de masline bio Extra Virgin Ceea ce este deosebit la conservele Fontaine, este aceea ca pescuitul se face controlat de catra institutul Earth Island, si in Germania este controlat de societatatea “Rettung der Delphine e.V” (salveaza delfinii). Este exclus pescuitul cu plasa punga ..
19.90 lei Fără TVA:19.90 lei
Producator: Fontaine
Fontaine - File de macrou Ingrediente: fileu de macrou din Atlantic (scomber scombrus) 75%, ulei de floarea soarelui 24%, sare de mare. Ingrediente: fileu de macrou din Atlantic (scomber scombrus) 75%, ulei de floarea soarelui 24%, sare de mare. Tabel nutritional la 100gr: 1095 ..
14.90 lei Fără TVA:14.90 lei
Producator: Fontaine
Fontaine - File de ton in ulei extravirgin de masline Ingrediente: file de ton (thunnus albacares), 75%,ulei eco 24%, sare de mare. Greutate : 120gr/90g, In ulei extravirgin de maslineTabel nutritional la 100gr: 815 kJ /295kcal, grasimi 11g din care saturate 1.4g, Carbohidrati.0g, di..
19.50 lei Fără TVA:19.50 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies