Meniu
Cosul tau

Fulgi de ovaz

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Fulgi de ovaz
Fulgi de ovaz
11.50 lei
Fără TVA: 11.50 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Sanovita
  • Cod produs: 5941882801109
  • Greutate: 1.00kg

Fulgi de ovaz - Alegerea ideala pentru un mic dejun sanatos!

Fulgi de ovaz pot fi consumati cu lapte sau iaurt, pot fi folositi la produsele de patiserie, avand o consistenta usoara si maruntita ce permite hidratarea rapida.
Sunt foarte satiosi, o sursa consistenta  de proteine, fibre si vitamine din complexul B.
Fulgi de ovaz cu banane si unt de arahide

1/2 banana, 1/2 lingura unt de arahide ecologic Rapunzel, 60ml lapte, 60g fulgi de ovaz (4 linguri)

Mod de preparare
Se taie banana felii si se amesteca cu laptele in blender. Amestecul se pune peste fulgii de ovaz uscati si se amesteca bine. Se adauga untul de arahide si se amesteca din nou
Fulgi de ovaz cu fructe de padure
1 lingurita migdale maruntite, 2 linguri iaurt lichid, 150g fructe de padure, 1 lingurita seminte de in, 3 linguri fulgi de ovaz, 1 lingurita miere, putina sare, 100ml lapte, 100ml apa, fructe de padure proaspete

Metoda de preparare
Spala si usuca fructele de padure. Intr-o oala mica, amesteca apa, laptele si sarea. Pune-le la fiert. Cand au fiert, adauga mierea si amesteca cu o lingura de lemn pana se topeste. Pe urma, adauga fulgii de ovaz, scortisoara si da focul la mediu. Lasa pe foc inca 5 minute si amesteca din cand in cand, pana fulgii de ovaz devin moi si terciul incepe sa se ingroase. Adauga apoi semintele de in si fructele de padure si mai lasa pe foc inca 2 minute. Ia oala de pe foc si pune-o totul intr-un bol.
Pentru o textura mai cremoasa, adauga putin iaurt lichid. Presara o lingurita de migdale maruntite deasupra si pune cateva fructe de padure proaspete.
 

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: fulgi ovaz
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies