Meniu
Cosul tau

Glazura de gelatina vegana rosie agar-agar ecologica, fara gluten

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Glazura de gelatina vegana rosie agar-agar ecologica, fara gluten
Stoc 0
Glazura de gelatina vegana rosie agar-agar ecologica, fara gluten
6.00 lei
Fără TVA: 6.00 lei
  • Disponibilitate: Stoc 0
  • Producator: Biovegan
  • Cod produs: 4005394144886
  • Greutate: 7.00g

Gelatina rosie vegana bio din agar-agar pentru prajituri si tarte cu fructe

Ingrediente: amidon de cartofi*, agar-agar*, pectina, sfecla rosie*

*din agricultura ecologica

Marca: Biovegan
Provenienta: Germania
Calitate: sigla EU-Bio
Control: DE ÖKO 006 I ABCERT
Cantitate: pliculet 7g

Prima gelatina rosie pe baza de plante in calitate bio.

Consistenta lucioasa si culoarea naturala rosiatica a acestei gelatine pune in evidenta  prospetimea fructelor.
Aceasta gelatina se foloseste pentru pregatirea rapida a torturilor si prajiturilor din fructe, fiind prima gelatina rosie baza de plante in calitate bio.

Nu contine zahar.

TARTE CU CREMA DE VANILIE SI FRUCTE - Un desert proaspat inundat de parfum si arome

Reteta pentru 6-8 mini tarte.
Aluat
• 250 g faina
• 125 g unt rece
• 1 galbenus mic
• 1 priza sare
• 70 g apa rece
• 1-2 linguri zahar si coaja de lamaie
Crema
• 400 ml lapte
• 3-4 pistile de sofran (optional)
• 30 g amidon de porumb
• 3-4 linguri zahar/ dupa gust
• 1 pastaie vanilie
Fructe proaspete sau din compot
1 pliculet gelatina vegetala Biovegan

Se pune faina, untul, galbenusul, sarea si apa într-un castron si se amesteca cu vîrfurile degetelor, pîna obtinem o masa fîrîmicioasa.
Se framînta 2-3 minute cu podul palmei, apoi se formeaza o bila care se împacheteza în folie transparenta si se lasa în frigider 2 ore la odihna.
În timp ce aluatul se odihneste la frigider, se ung formele de tarte cu unt si se presara cu un start fin de faina. Daca aveti alte forme, fie teflonate, silicon sau alte materiale, le folositi asa cum stiti si le cunoasteti.
Se imparte aluatul în 6-8 bucati, se formeaza bilute care se aplatizeaza cu podul palmei si degetele, pîna se obtine o foaie rotunda de aproximativ 12-13 cm. Se imbraca interiorul formelor si se dau la frigider pe masura ce pregatiti cîte una.
Se dau în cuptorul preîncalzit la 180-190°C timp de 15-17 minute.
Se scot formele pe un gratar si se lasa la racorit. Nu scoateti tartinele atît cît sînt înca fierbinti - sînt înca moi si fragede, iar riscul de a se rupe e mare. Cînd se pot atinge formele cu mîna, se pot întoarce în palma, iar apoi repartizati tartele din nou pe gratar, pentru a nu transpira.
Pîna se racesc, preparati crema, de fapt budinca.
Se amseteca amidonul cu cîteva linguri de lapte rece. Restul se pune la fiert si se adauga pastaia de vanilie despicata si zaharul
Cînd laptele clocoteste se adauga amidonul înmuiat în lapte rece si se amesteca cu spor pîna se îngroasa. Se îndeparteaza pastaia de vanilie si se umplu tartele cu crema obtinuta. (Daca nu prea aveti timp, pute-ti prepara budinca rapid cu un pliculet de budinca de vanilie ecologica Rapunzel.)
Se spala fructele si se aseaza pe tarte.
Se prepara gelatina vegetala dupa indicatiile de pe ambalaj. Daca folositi fructe rosi puteti folositi gelatina rosie pentru a avea un aspect mai lucios.

Pofta buna!


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Gelatina, agar-agar, pectina
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies