Meniu
Cosul tau

GNC

Producator: GNC
Complex vegetarian de vitamine si minerale ce ajuta la sustinerea sanatatii generale a organismului, furnizand nutrienti care nu se pot obtine doar din alimentatie. Acest produs a fost creat folosind extracte din legume, fructe si verdeturi plus enzime digestive pentru a va asigura o calitate superi..
247.00 lei Fără TVA:247.00 lei
Enzime Digestive Multi Enzyme Formula, 90 capsule, GNC
2-3 Zile
Producator: GNC
Furnizeaza un spectru complet de enzime digestive, inclusiv lactaza care ajuta la digestia produselor lactate si lipaza care ajuta la descompunerea grasimilor.  Daca aceste enzime lipsesc, nutrientii din alimente pot trece prin sistemul digestiv fara a fi digerate si fara sa ne luam nutrientii ..
209.00 lei Fără TVA:209.00 lei
Producator: GNC
Isoflavonele sunt compusi fitoestrogeni care se gasesc in soia si in produsele din soia si care au activitate estrogenica pentru corp. Femeile care ajung la menopauza pot beneficia de proprietatile isoflavonelor din soia. Soia contine isoflavone care pot aduce suport pentru schimbarile de dispozitie..
145.00 lei Fără TVA:145.00 lei
Producator: GNC
Formula complexa cu multivitamine sub forma de jeleuri pentru copii cu varste intre 2 si 12 ani ce sustine dezvoltarea sanatoasa a copilului. Acestea ofera suport nutritional zilnic pentru ochi, sistemului osos si imunitar.Beneficii:- Jeleuri cu aroma naturala delicioasa de fructe asortate;- Vitamin..
169.00 lei Fără TVA:169.00 lei
Multivitamine pentru Femei  Earth Genius, 60 cps, GNC Multivitamine pentru Femei  Earth Genius, 60 cps, GNC
2-3 Zile
Producator: GNC
Multivitaminele pentru Femei GNC Earth Genius™ sunt  un complex de multivitamine vegetariene cultivate din fructe, legume, minerale și vitamine ce pot ajuta la îmbunătățirea aportului nutrițional zilnic al femeilor.Multivitaminele pentru Femei GNC Earth Genius, furnizează vitamine și minerale d..
247.00 lei Fără TVA:247.00 lei
Probiotic Solutions Tulpini Multiple 25 Miliarde CFU, 30 capsule , GNC
2-3 Zile
Producator: GNC
Conține 25 de miliarde de culturi active vii, studiate clinic cu tulpini multiple pentru a ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale.Include FOS (prebiotice), pentru potențarea acțiunii probioticelor, ceea ce îl transformă într-un produs sinbiotic (produs ce conține atât probiotice cât ș..
219.00 lei Fără TVA:219.00 lei
Producator: GNC
De de ce GNC Milestones™ Probiotice Masticabile?Deoarece acesta contine o formula completa cu 4 tulpini de probiotice studiate clinic, oferind suport imunitar si digestiv.GNC Milestones™ Probiotice Masticabile contin 12,5 miliarde de culturi active LAB4. Acest amestec brevetat, contine 2 tulpini de ..
186.00 lei Fără TVA:186.00 lei
Vitamina C 1000 mg cu bioflavonoide, 90 tablete vegetale, GNC Vitamina C 1000 mg cu bioflavonoide, 90 tablete vegetale, GNC
2-3 Zile
Producator: GNC
Compozitie/tableta:Cantitate %VNRVitamina C (ca Acid Ascorbic) 1000 mg 1111%Complex de bioflavonoide din citrice 4:1 25 mg **Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita.Alte ingrediente:- hidroxipropil metilceluloza, celuloza microcristalina, celuloza, hidroxipropilceluloza, stearat de ma..
77.00 lei Fără TVA:77.00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies