Meniu
Cosul tau

Ichoc

Ciocolata eco alba cu cafea Barista Art iChoc
2-3 Zile
Producator: Ichoc
Un sortiment nou iChoc "White Barista Art": Ciocolata alba cu o aromă puternică de cafea, fabricata cu cacao Fairtrade.Ingrediente: unt de cacao* 36%, zahar brut de trestie*, sirop de orez*, faina de nuci tigrate*, ulei de migdale* 2.6%, cafea espresso instant* 2%, extract de vanilie Bourbon*, sare ..
14.50 lei Fără TVA:14.50 lei
Producator: Ichoc
Ciocolata alba cu vanilie vegana si fara lecitina Calitate: Sigla EU Bio Control: DE-ÖKO-013 Tara de origine: Germania Ingrediente:Unt de cacao* 37%, zahăr din sfeclă*, pudră de sirop de orez*, făină de alune tigrate*, ulei de migdale* 2,7%,sare de mare*, extract de vanilie bourbon*, boa..
14.50 lei Fără TVA:14.50 lei
Producator: Ichoc
Noul iChoc "Super Nut", acum cu o rețetă îmbunătățită și cu cacao Fairtrade.Produs vegan si fara lecitinaIngrediente: Zahăr de sfeclă*, unt de cacao* 21%, alune prăjite* 20%, făină de hrișcă*, masă de cacao* 8,8%, făină de alune tigrate*, ulei de migdale* 2,0%, pulpa de alune*, sare de mare*, extrac..
15.50 lei Fără TVA:15.50 lei
Producator: Ichoc
Rasfat dulce si sarat cu cacao FairtradeIngrediente: Zahăr din sfeclă*, unt de cacao* 24%, făină de hrișcă*, masă de cacao* 9,9%, bucatele de covrigei sarati* 9.0% (făină de GRÂU*, sare, ulei de floarea-soarelui*, extract de malț de orz*, drojdie, regulator de aciditate:hidroxid de sodiu), făină de ..
14.50 lei Fără TVA:14.50 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies