Meniu
Cosul tau

Biotta

Producator: Biotta
Sucul de cartofi protejeaza stomacul Un prieten pentru stomac. Sucul plus de cartofi Biotta contine suc de chimen dulce care imbunatateste efectele acestui produs. Multi oameni sufera de probleme stomacale din cauza stresului si a unei alimentaţti necorespunzatoare. Cartofii contin ..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Producator: Biotta
Telina este bogata in uleiuri esentiale si in potasiu, care au un efect reglator asupra nivelurilor de pH ale organismului. Supraalimentatia, precum si o alimentatie gresita pot supune organismul unui efort deosebit. Nivelurile de pH se dezechilibreaza, apar si dezechilibre metabolice, iar..
25.00 lei Fără TVA:25.00 lei
Producator: Biotta
Suc de telina Telina este bogata in uleiuri esentiale si in potasiu, care au un efect regulator asupra nivelurilor de pH ale trupului. Supraalimentarea precum şi o alimentatie gresită pot supune organismul unui efort deosebit. Nivelurile de pH se dezechilibreaza, metabolismul la fel, i..
25.00 lei Fără TVA:25.00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies