Meniu
Cosul tau

Cenovis

Producator: Cenovis
Cuburi pentru supa de legume Ideale pentru prepararea de supe, orez precum si condimentarea si rafinarea legumelor, sosuri si a altor feluri de mancare. Fara lactozafara glutenfara ulei de palmier vegan! Nu conțin coloranți, conservanți, arome artificiale sau amidon modificat. ..
13.50 lei Fără TVA:13.50 lei
Producator: Cenovis
Cuburi pentru supa de legume Ideale pentru prepararea de supe, orez precum si condimentarea si rafinarea legumelor, sosuri si a altor feluri de mancare. Fara lactozafara glutenfara ulei de palmier vegan!fara drojdie Nu conțin coloranți, conservanți, arome artificiale sau amidon modif..
14.50 lei Fără TVA:14.50 lei
Producator: Cenovis
Supa bio de pui cu paste, fara gluten, fara lacoza si ulei de palmierIngrediente: 25% paste*(din faina de orez*), maltodextrina*, amidon de porumb*, sare de mare, 5,5% grasime de pui*, extract de drojdie, morcovi*, praz*, condimente* (piper*, turmeric*), patrunjel*, rosmarin*, extract de cicoare*..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa crema cu ciupercifara gluten, fara lacoza fara ulei de palmierIngrediente: lapte praf degresat*, amidon de porumb*, faina de orez*, 4,3% ciuperci Champignons*, extract de drojdie*, maltodextrina*, 1,7% ceapa*, agent de îngroșare* (gumă de semințe de carruba*), ulei de floarea-soarelui*,..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa bio crema de broccoli vegetariana fara gluten si ulei de palmierIngrediente: lapte praf cu putina lactoza*, faina de orez*, amidon de porumb*, sare de mare, 8% broccoli*, extract de drojdie, maltodextrina*, pastarnac*, ceapa, agenti de ingrosare (faina de roscove), ulei de floarea soarelui*,..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa crema de cartofifara gluten, fara lacoza fara ulei de palmierIngrediente: 74% cartofi*, sare de mare, amidon de porumb*, extract de drojdie, 1,7% ceapă*, maltodextrină*, ulei de floarea-soarelui*, zahăr brut din trestie de zahăr*, agent de îngroșare (gumă de guar), 0,8% morcovi*, 0,8% praz*,..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa crema cu ciupercifara gluten, fara lacoza fara ulei de palmierIngrediente: amidon de porumb*, făină de orez*, lapte praf degresant*, 14% dovleac*, sare de mare, maltodextrină*, 2% ceapă*, extract de drojdie, ulei de floarea-soarelui*, extract de paprika, pătrunjel*, usturoi*.*ingrediente din..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa crema cu ciupercifara gluten fara lacoza fara ulei de palmierIngrediente: lapte praf degresat*, amidon* (amidon de porumb*, amidon de cartofi*), făină de orez*, 13,3% sparanghel*, sare de mare, extract de drojdie, agent de îngroșare (gumă de guar), ulei de floarea-soarelui*, maltodextrină*, ..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa de legume cu pastefara lactoza fara ulei de palmierveganIngrediente: 66,7% paste* (semolă de grâu tare), sare de mare, amidon de cartofi*, morcovi*, ceapă*, extract de drojdie, praz*, maltodextrină*, zahăr brut din trestie de zahăr*, ulei de floarea-soarelui*, pătrunjel*, păstârnac*, turmeri..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Producator: Cenovis
Supa ecologica cremoasa de rosii fara glutenIngrediente: amidon de porumb* 33,3%, zahar brut de trestie*, sare*, maltodextrina*, agent de ingrosare (faina de roscove), ulei de floarea soarelui*, ceapa*, usturoi*, busuioc*, oregana**ingrediente din culturi certificate ecologicFara lactozafara gltenfa..
9.50 lei Fără TVA:9.50 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies