Meniu
Cosul tau

Harbach

Producator: Harbach
O branza delicioasa pregatita din lapte pasteurizat de vaca si oaie.Minunata pentru o masa cu prietenii, alaturi de o mamaliga fierbinte. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente: L..
48.50 lei Fără TVA:48.50 lei
Producator: Harbach
Telemea de capraO brânză faimoasă peste tot în lume, apreciată pentru aroma intensă. Ne mândrim cu un produs care poate satisface atât papilele gustative mai sensibile, în cazul produsului proaspăt, cât și amatorii de arome intense, în cazul produsului maturat.Calitatea acestui produs este data de l..
47.50 lei Fără TVA:47.50 lei
Producator: Harbach
Telemea cu o aroma discreta, specifica laptelui de oaie.Un produs maturat, curat și foarte gustos. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste. Pofta buna!Ingrediente: Lapte de oaie  pasteurizat..
46.50 lei Fără TVA:46.50 lei
Producator: Harbach
Telemeaua este o brânza maturata, cu un gust plin, textura moale, o aroma fina și cu un gust ușor sarat. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente: Lapte de vaca pasteurizat, cu..
37.00 lei Fără TVA:37.00 lei
Producator: Harbach
O brânza obtinuta dintr-un amestec de lapte de oaie și vaca; o textura moale, o aroma fina dulce, ușor tare și sarata; cu cât timpul de maturare este mai mare cu atât gustul de sarat este mai accentuat. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de..
42.50 lei Fără TVA:42.50 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies