Meniu
Cosul tau

granoVita

Producator: granoVita
Pate vegan cu ciuperciveganfara lacozasursa de proteinacontine 15% ciuperciCrema tartinabila deelicioasa pe paine, dar si la rafinarea sosurilor si dip-urilor.Ingrediente: apa, ulei de palmier, 15% ciuperci, cartofi pudra, maia, tofu (apa, soia, agent de ingrosare clorura de magneziu), ceapa, ceapa ..
12.50 lei Fără TVA:12.50 lei
Producator: granoVita
Pate vegan cu ciuperciveganfara lacozasursa de proteinacontine 18% ciuperciCrema tartinabila deelicioasa pe paine, dar si la rafinarea sosurilor, dip-urilor sau cu paste.Ingrediente: Apă, drojdie nutritivă, ciuperci 18% (porcini 5%, chanterelles 5%, trompete de toamnă, Mairitterlings, ciuperci de câ..
12.50 lei Fără TVA:12.50 lei
Producator: granoVita
Pate vegan cu piper verdeveganfara lacozasursa de proteinaCrema tartinabila delicioasa pe paine, dar si la rafinarea sosurilor, dip-urilor.Ingrediente: Apă, drojdie nutritivă, grăsime de palmier, pudră de cartofi, ceapă, piper verde murat 1% (piper verde, apă, oțet de nucă de cocos, sare), sare de m..
12.50 lei Fără TVA:12.50 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies