Comenzile online pentru apa alcalina se onoreaza doar in orasul Galati.Apa naturală PERLA MOLDOVEI provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-car..
Periuta de dinti cu par naturalPeriuta de dinti fabricata din materiale bio cu par natural de porc. Fabricat în cea mai mare parte din materii prime r..
Bomboane cu miere de Manuka MGO 400+, propolis si vitamina CBomboane de tuse ce combină proprietățile valoroase ale Mierii de Manuka MGO 400+ cu puter..
Burduf de oaieIn Transilvania, brânza de burduf este mult mai cunoscută sub numele tradițional de brânză frământată. Oricum i-am spune, burduful este una dintre specialitățile culinare românești cele mai apreciate, și cel mai faimos preparat tradițional al stânelor de munte.Preparată din lapte prove..
Ușor picantă și cu gust voluptos, brânza Albota maturată cu chilly e plusul de savoare de care aveai nevoie. Preparată din cel mai bun lapte local, la poalele Făgărașilor, e gata să fie expediață la tine-n farfurie în doar câteva zile.Continut: lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate..
Branza maturata cu trufePentru gurmanzi, brânza maturată de vacă cu trufe
este o delicatesă nou apărută în Transilvania. Însă pe cât este de nouă,
pe atît este de-apreciată.Continut: lapte de vaca pasteurizat, sare, cheag, trufe 2%Ambalaj: folie plastic vidataLaptele provine de la Ferma Albota d..
Gustul fin, ușor dulceag și puțin amărui specific schweizer-ului este dat de procesul complex de maturare care poate să dureze și până la 12 săptămâni.La Albota facem schweitzer din lapte de vacă din producția proprie.Compoziție: lapte de vacă pasteurizat, culturi lactice selecționate, cheag. Alerge..
Branza tip Parmezan de capraItalienii îi zic parmezan, dar pe la noi îi spunem brânză extra macerată. Dacă la nume diferă, la gust tare se-aseamănă bunătatea asta de brânză de la noi cu-a lor.Făcută din lapte de capră din producție proprie...
Cascaval de vacaLaptele provine de la Ferma Albota die Carta, jud. Sibiu intr-un mediu nepoluat. ALBOTA produce branzeturile de casa, prin valorificarea laptelui provenit de la ferme.Ingrediente: lapte vaca sare, cheagProdusele Albota sunt produse in atelierele proprii care folosesc
ingrediente di..
File de pastrav afumatC-un gust ușor dulceag și conținut scăzut de grăsime, file-ul afumat de păstrăv Albota e numai bun pentru orice vârstă.Proaspăt scos din apa curată, rece și puternic oxigenată a lacurilor noastre de la poalele Făgărașilor, păstrăvu-i apoi afumat cu rumeguș de fag Rauchergold ad..
Parizer de vita AngusParizerul din vită Angus de la Albota este jumătate mezel delicios, jumătate mașină a timpului care vă proiectează direct în tinerețe.La gustul autentic de parizer am adăugat din belșug calitatea vitei Angus pentru încă un produs inconfundabil marca Albota.Conținut: carne vită A..
Pateu de rataÎntre o masă burghezească și una crâmpenească stă pateul Albota de rață. Cu gust intens dar fin și-un preț accesibil, pateul nostru de rață este răsfățul clienților de zi cu zi.Dar viața unui pateu de rață Albota se numără în ore și zâmbete în jurul mesei, nu-n zile.Produsele Albota sun..
Salam de varaPuțini știu că salamul de vară este un mezel specific săsesc. Din câte așezări de sași avem în Transilvania, atâtea rețete diferite găsim pentru salamul de vară.Mândria ne obligă s-alegem cea mai bună carne și cele mai aromate mirodenii pentru rețeta noastră de salam de vară. Un mezel u..
Sunca presataUnul dintre stâlpii de temelie ai mezelurilor românești, șunca presată este probabil cel mai versatil aliment, după cartof. Bună în omlete, în salate, pe sandwich-uri, pe pizza sau în paste, e mereu o idee bună să ai ceva șuncă presată în frigider.O idee și mai bună este să ai șuncă pre..
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies