Meniu
Cosul tau

KOFI TI

Producator: KOFI TI
Apa tonica artizanala naturalaBucură-te de cea mai pură și mai puțin procesată apă tonică, produsă în atelierul KOFI TI, pentru a pune în valoare gustul și aromele naturale ale scoarței de cinchona (arborele de chinină). Cinchona este un arbore înalt din pădurile ecuatoriale ale Americii de Sud. Est..
12.50 lei Fără TVA:12.50 lei
Producator: KOFI TI
Cascara concentratCele mai savuroase cocktail-uri virgine și alcoolice au la baza ingrediente cu care nu te intersectezi în fiecare zi și pe care le vei ține minte o bună perioadă de timp. Concentratul artizanal din cascara (pulpa cireșei de cafea) este fix exemplul ideal, în acest sens. Cascara con..
39.50 lei Fără TVA:39.50 lei
Producator: KOFI TI
Cascara LemonadeÎți plac băuturile artizanale ce oferă o doză de energie binemeritată, indiferent de momentul zilei? Atunci avem pentru tine un răspuns perfect pentru nevoia ta: limonada acidulată din CASCARA (pulpa cireșei de cafea). Fă cunoștință cu prima băutură îmbuteliată din cascara, produsă î..
13.50 lei Fără TVA:13.50 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies