Meniu
Cosul tau

Lisas

Producator: Lisas
Lisas Bio-Kesselchips cu mango si chili bio folosesc doar cartofi Bioland culesi manual, care sunt copti cu coaja în ulei de floarea soarelui. Bucătarii se asigură că chipsurile părăsesc ceaunul la momentul potrivit pentru a fi condimentate.Ingrediente: cartofi* 71%, ulei de floarea soarelui*, zahar..
18.00 lei Fără TVA:18.00 lei
Producator: Lisas
Lisas Bio-Kesselchips cu rozmarin si sare de mare folosesc doar cartofi Bioland culesi manual, care sunt copti cu coajă în ulei de floarea-soarelui Bioland. Bucătarii se asigură că chipsurile părăsesc ceaunul la momentul potrivit pentru a fi condimentate.Ingrediente: cartofi*, ulei de floarea-soarel..
18.00 lei Fără TVA:18.00 lei
Producator: Lisas
Lisas Bio-Kesselchips cu sare de mare folosesc doar cartofi Bioland culesi manual, care sunt copti cu coajă în ulei de floarea-soarelui Bioland. Bucătarii se asigură că chipsurile părăsesc ceaunul la momentul potrivit pentru a fi condimentate.Ingrediente: 75% cartofi*, ulei de floarea-soarelui*, sar..
19.50 lei Fără TVA:19.50 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies