Meniu
Cosul tau

Ma BAKER

Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si capsuni -  o gustare sanatoasa Baton cu fulgi de ovăz şi bucăţi de capsuni, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia, nuci. Este produs într-o întreprindere care proceseaz..
7.00 lei Fără TVA:7.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si fisticBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentati..
7.00 lei Fără TVA:7.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si mangoBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentatie..
7.00 lei Fără TVA:7.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz cu merisorBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentat..
7.00 lei Fără TVA:7.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si zmeuraBatoanele din ovaz au proprietatea de a fi foarte satioase. Sunt practice, pot fi tinute in geanta iar atunci cand va este foame sau doriti o gustare le aveti la indemana. Fibrele din cerealele integrale precum ovazul sunt recomandate pentru cei care doresc o alimentati..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton din ovaz cu ciocolata belgiana si portocala -  o gustare sanatoasa Ma Baker Baton din ovaz cu ciocolata belgiana si portocoala, ideal in curele de salbire, inlocuieste masa, recomandat pentru sportivi, aport caloric si proteic. Ingrediente: Ovaz 32%, margarina vegetala neh..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si capsuni -  o gustare sanatoasa Baton 90g de cereale, delicios şi moale, cu fulgi de ovăz şi afine, un snack natural şi sănătos pentru întreaga zi. Batonul este un produs vegetarian, vegan, nu conţine grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia. Este..
7.00 lei Fără TVA:7.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu fulgi de ovăz şi arahide, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Baton 90g delicios, moale, cu fulgi de ovăz şi bucăţi de alune, un snack natural şi sănătos potrivit pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia..
6.00 lei Fără TVA:6.00 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si caise -  o gustare sanatoasa Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi caise, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vegan, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia, nuci. Este produs într-o întreprindere care procesează..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu fulgi de ovăz şi cocos un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi bucăţi de cocos, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), s..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Producator: Ma BAKER
Baton cu ovaz si nuci -  o gustare sanatoasa Baton 90g moale cu fulgi de ovăz şi bucati de nuci, un snack natural şi delicios pentru întreaga zi. Produs vegetarian, vega, fără grâu. Atenţie: conţine gluten (din ovăz), soia, nuci. Este produs într-o &ici..
6.50 lei Fără TVA:6.50 lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies