Meniu
Cosul tau

Maroma

Producator: Maroma
Betisoare parfumate Iasomie Maroma cu uleiuri esentiale 100% naturale Betisoarele sunt realizate manual din lemn de bambus netratat chimic, praf de lemn, rasina vegetala naturala si uleiuri esentiale 100% naturale. In timpul arderii degaja o aroma persistenta, naturala, data de uleiurile esen..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Maroma
Betisoare parfumate din bambus portocala si vanilie Bețișoarele parfumate din bambus sunt prelucrate manual, fiind un produs 100% natural. Acestea sunt realizate din pulbere de lemn și rășină. Produsul finit este înmuiat în parfumuri originale Maroma, care au fost amestecate cu uleiuri esentia..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Conuri parfumate IASOMIE Conuri parfumate IASOMIE
2-3 Zile
Producator: Maroma
Conuri Parfumate, IASOMIEFăcute din uleiuri esențiale naturale, realizate manual din pulbere de lemn și rășină, fără cărbune sau ftalați, conurile parfumate sunt una dintre cele mai bune modalități pentru a reda aromele puternice ale parfumurilor naturale. Acestea pot fi descrise pe scurt : o aromă ..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Conuri parfumate OCEAN Conuri parfumate OCEAN
2-3 Zile
Producator: Maroma
Conuri Parfumate, OCEANFăcute din uleiuri esențiale naturale, realizate manual din pulbere de lemn și rășină, fără cărbune sau ftalați, conurile parfumate sunt una dintre cele mai bune modalități pentru a reda aromele puternice ale parfumurilor naturale. Acestea pot fi descrise pe scurt : o aromă pu..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Producator: Maroma
Suport Pentru Bețișoare Parfumate din Steatită BLACK LEAFForma modernă a suportului de bețișoare parfumate BLACK LEAF vă va înfrumuseța încăperea și modelul unic va atrage atenția prin detalii și măiestria gravării manuale în piatră.Suportul pentru bețișoare parfumate BLACK LEAF se deosebește prin..
48.00 lei Fără TVA:48.00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies