Meniu
Cosul tau

Melissimo

Limonadă cu Soc, cătină, îndulcită cu miere - Melissimo
2-3 Zile
Producator: Melissimo
Melissimo Limonadă cu Soc este o băutură răcoritoare obținută din suc de lămâie și cătină stoarse la rece, sirop din flori de soc, îndulcită cu miere de albine.Pentru a vă bucura pe deplin de acest produs, nu i-am adăugat zahăr, îndulcitori, conservanți sau coloranți. Produs nepasteurizat.Păstrat RA..
13.00 lei Fără TVA:13.00 lei
Nectar BIO din fructe de cătină și miere BIO - Melissimo
2-3 Zile
Producator: Melissimo
Nectar BIO din fructe de cătină ecologice îndulcit cu miere de albine ecologică.Ingrediente: cătină bio 60%, miere de albine bio 40%Cantitate: 250mlBeneficii cătină:Efect imunostimulator. Consumul de cătină ajută organismul să se menţină sănătos şi puternic şi, la nevoie, să lupte împotriva bolilor...
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Pulpa din fructe de catina bio - Melissimo
2-3 Zile
Producator: Melissimo
Melissimo Pulpă de Cătină este un suc BIO obținut din fructe de cătină ecologice stoarse la rece. Datorită conținutului de fructe pot apărea sedimente.Pentru a vă bucura pe deplin de acest produs, nu i-am adăugat zahăr, îndulcitori, conservanți sau coloranți. Produs nepasteurizat.Cantitate: 250mlBen..
24.50 lei Fără TVA:24.50 lei
Suc BIO din  fructe de catina, soc si miere BIO - Melissimo
2-3 Zile
Producator: Melissimo
Melissimo Aronia este un suc BIO obținut din fructe de soc și cătină stoarse la rece, îndulcită cu miere de albine și preparată cu apă de izvor natural alcalină, pH 8,8 – 9,2.Pentru a vă bucura pe deplin de acest produs, nu i-am adăugat zahăr, îndulcitori, conservanți sau coloranți. Produs nepasteur..
11.50 lei Fără TVA:11.50 lei
Suc BIO din fructe de aronia şi cătină, miere BIO - Melissimo
2-3 Zile
Producator: Melissimo
Melissimo Aronia este un suc BIO obținut din fructe de aronia și cătină stoarse la rece, îndulcită cu miere de albine și preparată cu apă de izvor natural alcalină, pH 8,8 – 9,2.Pentru a vă bucura pe deplin de acest produs, nu i-am adăugat zahăr, îndulcitori, conservanți sau coloranți. Produs nepast..
11.50 lei Fără TVA:11.50 lei
Suc BIO din fructe de cătină, miere BIO - Melissimo
2-3 Zile
Producator: Melissimo
Melissimo Aronia este un suc BIO obținut din fructe de cătină stoarse la rece, îndulcită cu miere de albine și preparată cu apă de izvor natural alcalină, pH 8,8 – 9,2.Pentru a vă bucura pe deplin de acest produs, nu i-am adăugat zahăr, îndulcitori, conservanți sau coloranți. Produs nepasteurizat.Ca..
11.50 lei Fără TVA:11.50 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies