Meniu
Cosul tau

Miere de mana - 100% naturala si cruda - Darul albinelor

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Miere de mana - 100% naturala si cruda - Darul albinelor
Miere de mana - 100% naturala si cruda - Darul albinelor
52.50 lei
Fără TVA: 52.50 lei

Miere de mana - 100% naturala si cruda

Producator: PFA Dragan Romona-Vica
Sat Slobozia Conachi, jud. Galati

Cantitate: 950 g
Ambalare: borcan sticla

Ceea ce face mierea de mană specială este compoziția ei nutrițională și beneficiile unice, ea contribuind la sănătatea sistemului digestiv, respirator și a pielii. Aceasta ajută la combaterea oboselii, calmează tusea și durerile de gât, îmbunătățește aspectul pielii și calmează gastrita, putând fi utilă chiar în tratarea ulcerelor gastrice.

În comparație cu alte tipuri de miere, mierea de mană este mai bogată în minerale, cum ar fi mangan, fosfor, zinc, cobalt și sulf. În plus, în ea regăsim și calciu, magneziu, fier și potasiu în cantități mai ridicate, împreună cu polifenoli și alți antioxidanți și prebiotice (sursă de hrană pentru bacteriile din intestine care contribuie la o bună digestie).

Mierea de mană are o cantitate mai redusă de glucoză decât mierea obținută din nectarul florilor și în ea se găsește un procent mai ridicat de zaharuri complexe. Ca urmare a unei cantități mai scăzute de glucoză, mierea de mană rămâne lichidă un timp îndelungat, având o tendință redusă de a cristaliza.

Miere de mana poate avea mai multe nuante, in functie de sursa din care provine.
Culoarea ei variaza in general intre: negricioasa, bruna, rosiatica sau chiar usor verzuie.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies