
- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: Biovegan
- Cod produs: 4005394287699
- Greutate: 500.00g
Amestecul de făină bio pentru ciabatta fara gluten este o alegere excelentă pentru cei care doresc să savureze o pâine delicioasă, fără a consuma gluten. Datorită ingredientelor de calitate organică, acest amestec permite prepararea unei ciabatte cu o crustă crocantă și o miez moale, ideală pentru orice masă.
Pentru a pregăti ciabatta, tot ce trebuie să faci este să amesteci acest amestec de copt cu puțin ulei de măsline, apă și drojdie, urmând câțiva pași simpli. Poți personaliza rețeta adăugând măsline sau roșii uscate, ceea ce va aduce un plus de savoare și va transforma fiecare felie într-o adevărată delicatesă. Această pâine nu doar că va încânta papilele gustative, dar va aduce și un strop de sărbătoare în farfurie. Indiferent dacă o servești alături de o supă, salată sau ca aperitiv, ciabatta ta va fi cu siguranță un succes!
Mod de preparare:
Mai aveti nevoie de: 450 ml apă călduță, 3 linguri (30 ml) ulei de măsline bio, 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g), niște făină fără gluten, mixer manual cu carlig pentru aluat.
- Pune amestecul de pâine într-un bol, amestecă-l cu drojdia uscată și apoi adaugă apă și 2 linguri ulei. Frământați totul bine, mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel cu mixerul manual.
- Acoperiți aluatul cu un prosop umed și lăsați-l să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
- Preîncălziți cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la căldură sus/jos și puneți un vas rezistent la cuptor umplut cu apă în cuptor.
- Peste aluat se toarnă 1 lingură de ulei de măsline, se răstoarnă pe o suprafață de lucru și se modelează în două dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Îndoiți o parte lungă a aluatului în aproximativ 2/3 și îndoiți cealaltă parte peste ea.
- Puneți aluatul ambelor pâini, cu partea netedă în sus, pe foaia de copt și lăsați-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
- Presărați ambele ciabatta cu făină și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul cu convecție sau 40 de minute la căldură sus/jos.
După coacere, lasă pâinile să se răcească puțin pe un grătar, înainte de a o savura.
Sfat: Rafinați-vă ciabatta cu măsline sau roșii uscate! Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să le frământați pentru scurt timp în aluat la sfârșitul pasului 1.
Ingrediente: amidon de tapioca*, amidon de porumb*, făină de orez*,făină integrală de orez*, amidon din cartofi*, făină de porumb*, griș de porumb*, sare, tărâțe de psylium*, zahăr brut din trestie de zahăr*, proteine de in*. *provin din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1471kJ/351kcal,
grăsimi: 1,1g
acizi grași saturați: 0,2g
glucide: 78g
zaharuri: 2,0g
fibre: 3,6g
proteine: 4,1g
sare: 2,2g
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, susan, țelină