Meniu
Cosul tau

Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio, Biovegan

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio, Biovegan
Nou
Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio, Biovegan
23.00 lei
Fără TVA: 23.00 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Biovegan
  • Cod produs: 4005394200803
  • Greutate: 500.00g

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten iti poti prepara acasa cu usurinta propria paine delicioasa fara gluten!

O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta fara gluten este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.

Mod de preparare:

  • Mai ai nevoie de pentru painea cu crusta
  • 450 ml apa
  • 3 linguri (30 ml) otet 
  • mixer manual cu carlig pentru aluat
  • racleta pentru aluat

Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.

Mod de preparare:

  1. Preincalziti cuptorul la 250°C  si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
  2. Acum asezati aluatul intr-un bol lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
  3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
  4. SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
  5. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
  6. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.

Ingrediente: faina de ovaz integral* (fara gluten), faina* de orez integrala, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina de hrisca integrala *, maia de ovaz * (fara gluten), proteine ​​de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu ; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu ; Condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).*provin din cultura organica controlata.

Valori nutritionale/100g: 912 Kj; 216 Kcal; 1.9g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 43g Glucide; 0.8g Zaharuri; 3.6g Fibre; 4.9g Proteine; 1.4g Sare

Mod de prezentare 500 grame

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies