
- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: Biovegan
- Cod produs: 4005394200803
- Greutate: 500.00g
Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta fara gluten iti poti prepara acasa cu usurinta propria paine delicioasa fara gluten!
O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta fara gluten este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.
Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.
Mod de preparare:
- Mai ai nevoie de pentru painea cu crusta
- 450 ml apa
- 3 linguri (30 ml) otet
- mixer manual cu carlig pentru aluat
- racleta pentru aluat
Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Mod de preparare:
- Preincalziti cuptorul la 250°C si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
- Acum asezati aluatul intr-un bol lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
- Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
- SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
- Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
- Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
Ingrediente: faina de ovaz integral* (fara gluten), faina* de orez integrala, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina de hrisca integrala *, maia de ovaz * (fara gluten), proteine de in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu ; agent de ridicare: carbonat acid de sodiu ; Condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).*provin din cultura organica controlata.
Valori nutritionale/100g: 912 Kj; 216 Kcal; 1.9g Grasimi; 0.3g Acizi Grasi Saturati; 43g Glucide; 0.8g Zaharuri; 3.6g Fibre; 4.9g Proteine; 1.4g Sare
Mod de prezentare 500 grame