Meniu
Cosul tau

Mix leguminoase bio in suc, Clearspring

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Mix leguminoase bio in suc, Clearspring
Mix leguminoase bio in suc, Clearspring
11.00 lei
Fără TVA: 11.00 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: Clearspring
  • Cod produs: 5021554989608

Un amestec de leguminoase in suc propriu (in apa sarata), gama „Bio Kitchen Organic“ Clearspring, o gama de produse alimentare din agricultura ecologica si biodinamica. Se poate servi ca atare (rece sau calda), dar se poate adapta la fel de bine multor preparate culinare. Este un ingredient ideal pentru salate, supe si preparate din cereale sau pentru pentru paste tartinabile ori pateuri vegetale. Incercati (vezi reteta)!

Ingrediente: apa, fasole rosie kidney* (14%), fasole neagra* (10%), fasole pinto* (9%), fasole alba* (7%), naut* (6%), soia* (6%), linte verde* (6%), linte maro* (4%), sare de mare.
*ingredient din agricultura ecologica.

Fasolea rosie kidney este o varietate a fasolei comune (Phaseolus vulgaris), cunoscuta si ca "fasolea chili" ce nu trebuie insa confundata cu fasolea rosie! Are culoarea rosie-inchis si forma ce se aseamana cu aceea a unui rinichi (kidney) si este deosebit de populara in India, Statele Unite si Spania.

Fasolea cu coaja neagra, mai exact fasolea testoasa neagra (black turtle bean) este originara din sudul Mexicului si din America Centrala, fiind cultivata de localnici de peste 7000 de ani. Este un ingredient de baza in bucataria din America Latina, in special cea mexicana, braziliana si caraibiana, boabele sale fierte au o textura densa, carnoasa si o aroma bogata, sarata cu nuante dulci de nuca, fiind considerate un substitut substantial al carnii datorita continutului ridicat de proteine. Fasolea neagra are in compozitie un procent ridicat si de carbohidrati, fibre, fier, vitamine B, folat, mangan, polifenoli, potasiu si antioxidanti.

Fasolea Pinto este originara din Mexic si poarta aceasta denumire datorita petelor sale caracteristice. inrudita cu fasolea obisnuita (Phaseolus vulgaris) dar cu un gust mai puternic, este cea mai populara varietate de fasole in SUA si in nordul Mexicului, fiind inclusa inmulte dintre retetele bucatariei mexicane. Unele studii indica posibila actiune a fasolei pinto de reducere a nivelului de colesterol. Varietati: Burke, Othello, Maverick, Sierra.

Alergeni: contine soia.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies