Meniu
Cosul tau

Mix pentru cheesecake brownies, fara gluten, bio Biovegan

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Mix pentru cheesecake brownies, fara gluten, bio Biovegan
2-3 Zile
Mix pentru cheesecake brownies, fara gluten, bio Biovegan
27.00 lei
Fără TVA: 27.00 lei
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Producator: Biovegan
  • Cod produs: 4005394280041
  • Greutate: 480.00g

Mix bio pentru copt brownies de ciocolată cu un strat de cheesecake cremos, combină gustul cheesecake-ului cremos cu brownie-uri de ciocolată. Rețeta inovatoare oferă o explozie de gust și poate fi preparată atât vegan, cât și tradițional.

Pentru reteta vegetariana aveti nevoie de:

  • 200 ml lapte
  • 100 g unt moale
  • 200 g quark cu conținut scăzut de grăsimi
  • 150 g iaurt natural (3,8% grăsime)
  • 1 ou
  • tava de copt (20 x 20 cm), mixer de mana cu tel

Prepararea brownie-urilor vegetariene cu cheesecake

  1. Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. optional puteti tapeta cu faina.
  2. Într-un castron, adăugați amestecul de aluat pentru brownie, laptele și untul. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Se toarnă aluatul în tava unsă cu unt și se netezește puțin.
  3. Puneți amestecul de cheesecake cu quark cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt și ou într-un al doilea castron și amestecați totul cu un mixer de mână cu un tel la turatie redusa până la omogenizare. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță.
  4. Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
  5. Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți și le puteți scoate din tavă.

Pentru reteta vegana aveti nevoie de:

  • 200 ml băutură de soia
  • 100 g margarină moale
  • 400 g quarc de soia sau iaurt
  • tava de copt  (20 x 20 cm), mixer de mana cu tel

Prepararea brownie-urilor vegane cu cheesecake

  1. Preîncălziți cuptorul la 170°C căldură sus/jos sau 150°C ventilator și ungeți bine tava de copt. De asemenea, le puteți da făină opțional.
  2. Într-un castron, combinați amestecul de brownie cu laptele de soia și margarina. Folosind un mixer de mână prevăzut cu un tel, amestecați totul la foc mediu-mare până la omogenizare (aproximativ 1 minut). Turnați aluatul în tava de copt și neteziți-l puțin.
  3. Într-un al doilea castron, combinați amestecul de cheesecake cu brânză de vaci de soia sau iaurt vegetal. Se amestecă totul cu mixerul de mână cu telul la setarea cea mai scăzută până se omogenizează. Întindeți aluatul peste aluatul de brownie și amestecați ușor ambele aluat cu o furculiță.
  4. Coaceți brownies-urile de cheesecake pe raftul din mijloc timp de aproximativ 50 de minute.
  5. Lăsați brownies-urile de cheesecake la răcit în tavă. Când sunt reci, le puteți tăia cu grijă în bucăți 

Ingrediente: Mix de copt brownies: zahăr brut din trestie*, făină de orez*, făină de porumb*, 11,0% cuvertură amaruie* (masa de cacao*, zahăr*, unt de cacao*), 7,6% pudră de cacao*, amidon tapioca*, 3,0% cuvertură amaruie* (masa de cacao*, unt de cacao*, zahăr din flori de cocos*), făină din semințe de chia* (Salvia hispanica), sare, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu, emulgator: lecitine* (floarea-soarelui*). Mix de copt cheesecake: zahăr din trestie*, amidon de porumb*, coajă de lămâie*, 0,1% vanilie bourbon*. *provin din agricultură ecologică.

Declarație nutrițională pentru 100g:
valoare energetică: 1690kJ/400kcal
grăsimi: 5,9g
acizi grași saturați: 3,5g
glucide: 81g
zaharuri: 50g
fibre: 3,5g
proteine: 4,1g
sare: 0,40g

Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, țelină

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies