Meniu
Cosul tau

Musli bio bogat in proteine, fara gluten si fara zahar

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Musli bio bogat in proteine, fara gluten si fara zahar
Musli bio bogat in proteine, fara gluten si fara zahar
24.50 lei
Fără TVA: 24.50 lei
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: BauckHof
  • Cod produs: 4015637825441
  • Greutate: 425.00g

Muesli bio Sport din ovaz bogat in proteine, fara gluten si fara zahar

Pentru acest amestec de cereale se folosesc doar fulgi de ovaz fara gluten. Ovazul pentru acesti fulgi este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Fiecare lot se controleaza daca contine gluten. Legea spune, ca ovazul pentru persoanele cu intoleranta la gluten, trebuie cultivat si preparat in asa fel incant sa nu vina in contact cu graul, secara, orzul si poate sa contina max. 20mg/Kg(ppm) gluten.
Majoritatea persoanelor care au intoleranta la gluten pot include acest muesli fara gluten in dieta lor, doarece structura proteica a ovazului diferea de grau, secara si alac.

Ingrediente: fulgi de ovăz integral fără gluten* 52%, fulgi de soia, fructe uscate* 19% (coacăze*, curmale*, smochine*, caise*, mere*, zmeura*, faina de orez*), quinoa expandat*, proteine de orez*, amarant expandat*, semințe de in*

*provin din agricultura ecologica

Produsele de la Bauckhof ofera o garantie deosebita, oferind o atentie deosebita din timpul cultivarii ecologice a plantelor si fructelor. Nu se folosesc ingrasaminte artificiale sau pesticide chimice. In schimb foloseste ingrasamant organic si compost pentru cresterea plantelor si fructelor pline de vitalitate. Controalele periodice, in conformitate cu Regulamentul Organic UE (EU-Öko) va garanteaza 100% o calitate ecologica nefalsificata.

Calitate: Sigla EU, DE-ÖKO-007

Produs in: Germania

Reteta: Batoane sport
Se pune intr-o craticioara 150 miere (sau sirop de agave, melasa) cu 125g unt (sau margarina) si 50ml apa. Se incalzeste pana cand se topeste grasimea. Nu se fierbe!
Se adauga 425g Muesli Sport, se amesteca usor si se lasa 5 min sa se odihneasca.
Se framanta viguros cu mainile timp de 2 minute intr-un aluat.
Aluatul se intinde intre 2 hartii de copt (grosime 1-1,5cm), se aseaza in tava de copt si se inlatura hartia de copt de deasupra.
Se coace cca 15-20 min in cuptorul preincalzit.
Dupa raciere, se taie cu un cutit ascutit in batoane cu marimea si forma preferata.

Distribuitor autoriat RO ECO 008 SC Essentiales srl Galati , tel 0236443300





Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies