Meniu
Cosul tau

Nano-b

Producator: Nano-b
Periuţa de dinţi cu aur şi cărbune din bambusVrei să te bucuri de o dantură sănătoasă şi să îți menții culoarea frumoasă a dinților? Periuţa de dinţi Nano-b cu aur şi cărbune din bambus este cea mai potrivită! Te vei bucura astfel, de beneficiile periuţelor Nano-b:- Jumătate dintre perii peri..
59.50 lei Fără TVA:59.50 lei
Producator: Nano-b
Periuţe de dinţi cu argint Vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă, fără gingii care sângerează şi dinţi sensibili? Periuţa de dinţi Nano-b cu argint este cea mai potrivită! Te vei bucura astfel, de beneficiile periuţelor Nano-b: Periuţa de dinţi Nano-b cu ioni de argint este c..
59.50 lei Fără TVA:59.50 lei
Producator: Nano-b
Periuța de dinți antibacteriană Nano-b cu argint este potrivită pentru adulți și pentru copii cu vârsta de peste 4 ani.  Vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă, fără gingii care sângerează şi dinţi sensibili? Periuţa de dinţi Nano-b cu argint este cea mai potrivită! Te vei bucura astf..
48.00 lei Fără TVA:48.00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies