Meniu
Cosul tau

NATURATA

Producator: NATURATA
Cafea din lupinO bucurie delicioasă fără cofeină: cafeaua Lupin de la Naturata oferă adevărate momente de plăcere. Lupinii dulci își dezvoltă aroma puternică, atunci când sunt preparați cu apă fierbinte. Deoarece cafeaua de lupin nu conține cofeină, poate fi consumată în orice moment al zilei, fără ..
31.50 lei Fără TVA:31.50 lei
Producator: NATURATA
Răsfățul special pentru prietenii ghimbirului și iubitorii de ciocolată: ciocolata "Ginger & Lemon" combină aroma picantă, ușor picantă a ghimbirului confiat cu aroma puternică a ciocolatei negre (57% conținut de cacao) și cu prospețimea uleiului de lămâie. O experiență gustativă deosebită -..
17.00 lei Fără TVA:17.00 lei
Producator: NATURATA
Paste Spirale tricolor din orez ecologic si fara gluten Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt fara gluten. In procesul de productie se renunta total la aditivi sau alte ingrediente ajutatoare. Orezul folosit este cultivat in conformit..
19.50 lei Fără TVA:19.50 lei
Producator: NATURATA
Cacao Naturata puternic degresata. Datorită conținutului scăzut de unt de cacao, cacao puternic dezoleiat are o notă puternică de cacao. Pudra naturală de cacao poate fi utilizată atât pentru prăjituri, cât și pentru prepararea deserturilor de ciocolată. De asemenea, recomandat ca ciocolată de băut!..
18.00 lei Fără TVA:18.00 lei
Pudra de cacao usor degresata fara bio Naturata
2-3 Zile
Producator: NATURATA
Pudra de cacao bio usor degresata, naturata, in comparație cu cacao puternic degresată (11% unt de cacao), această cacao are un conținut mai mare de unt de cacao (21% unt de cacao) și prin urmare, are un gust deosebit de rotund, plin. Pudra se dizolvă minunat atât în ​​lapte cald cât și în lapte rec..
17.50 lei Fără TVA:17.50 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies