Meniu
Cosul tau

NATURATA

Producator: NATURATA
Cafea din lupinO bucurie delicioasă fără cofeină: cafeaua Lupin de la Naturata oferă adevărate momente de plăcere. Lupinii dulci își dezvoltă aroma puternică, atunci când sunt preparați cu apă fierbinte. Deoarece cafeaua de lupin nu conține cofeină, poate fi consumată în orice moment al zilei, fără ..
42.00 lei Fără TVA:42.00 lei
Producator: NATURATA
Cafea instant din cereale ecologicaCafea bio Naturata din cereale, instant, cu aromă puternică, fără efecte secundare: dacă doriți să vă păstrați stomacul și să evitați cofeina, atunci cafeaua de cereale Naturata este alegerea perfectă. Deoarece nu conține cofeină și taninuri semnificativ mai puțin ..
35.50 lei Fără TVA:35.50 lei
Producator: NATURATA
Paste Spirale tricolor din orez ecologic si fara gluten Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt fara gluten. In procesul de productie se renunta total la aditivi sau alte ingrediente ajutatoare. Orezul folosit este cultivat in conformit..
17.50 lei Fără TVA:17.50 lei
Producator: NATURATA
Paste din orez ecologice si fara glutenIngrediente: făină de orez *                         * din agricultura ecologică controlată Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt ..
17.50 lei Fără TVA:17.50 lei
Producator: NATURATA
Paste fara gluten din orez integral eco - PenneIngrediente: Făină integrala de orez *              * din agricultura ecologică controlată Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt fara gluten. In procesu..
17.00 lei Fără TVA:17.00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies