Meniu
Cosul tau

NATURATA

Producator: NATURATA
O cafea minunata din cereale ecologice, pentru o dimineata sau o seara placuta. Nu contine cofeina. Este o alternativa sanatoasa la cafeaua din boabe. Ingrediente : grau spelta**, cicoare* *agricultura ecologica **agricultura bio-dinamica     Calitate Deme..
1.50 lei Fără TVA:1.50 lei
Producator: NATURATA
Paste Spirale tricolor din orez ecologic si fara gluten Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt fara gluten. In procesul de productie se renunta total la aditivi sau alte ingrediente ajutatoare. Orezul folosit este cultivat in conformit..
15.90 lei Fără TVA:15.90 lei
Producator: NATURATA
Paste din orez ecologice si fara glutenIngrediente: făină de orez *                         * din agricultura ecologică controlată Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt ..
15.50 lei Fără TVA:15.50 lei
Producator: NATURATA
Paste fara gluten din orez integral eco - PenneIngrediente: Făină integrala de orez *              * din agricultura ecologică controlată Analizele periodice efectuate de laboratoare independete garanteaza ca aceste paste de orez sunt fara gluten. In procesu..
15.50 lei Fără TVA:15.50 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies