Meniu
Cosul tau

NaturGreen

Producator: NaturGreen
Desert dietetic ecologic din orez cu cacao Un desert gustos de cea mai inalta calitate pentru orice ora a zilei, o alternativa la produsele lactate si de soia. Nu contine lactoza, fara conservanti, coloranti, glutamati, fara faina, usor de digerat. Poate contine urme de cacao. ..
13.50 lei Fără TVA:13.50 lei
Producator: NaturGreen
Desert dietetic ecologic din orez cu cacao Un desert gustos de cea mai inalta calitate pentru orice ora a zilei, o alternativa la produsele lactate si de soia. Nu contine lactoza, fara conservanti, coloranti, glutamati, fara faina, usor de digerat. Cantitate: 2 bucati x 125g ..
13.00 lei Fără TVA:13.00 lei
Producator: NaturGreen
Desert dietetic ecologic din migdale cu cacao fara gluten si lactoza, vegan Un desert gustos de cea mai inalta calitate pentru orice ora a zilei, o alternativa la produsele lactate si de soia. Nu contine gluten, lactoza, fara conservanti, coloranti, glutamati, fara faina, usor de diger..
16.00 lei Fără TVA:16.00 lei
Producator: NaturGreen
Desert dietetic ecologic din migdale cu vanilie fara gluten fara lactoza, vegan Un desert gustos de cea mai inalta calitate pentru orice ora a zilei, o alternativa la produsele lactate si de soia. Nu contine gluten, lactoza, fara conservanti, coloranti, glutamati, fa..
16.00 lei Fără TVA:16.00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies