Meniu
Cosul tau

NIAVIS

Producator: NIAVIS
Pudra de Chlorella - organică, raw Chlorella este o algă verde din Familia Chlorophyta, care se multiplică foarte uşor atunci când pluteşte pe apă şi este expusă în lumina directă a soarelui. Pudra de chlorella este foarte bogată în carbohidraţi şi proteine, de aceea este f..
47.00 lei Fără TVA:47.00 lei
Producator: NIAVIS
MSM pulbere naturalaMSM (metilsulfonilmetan) este un compus al sulfului ce se gaseste, in mod natural, in tesuturile plantelor si legumelor crude, inclusiv in fiecare celula a corpului omenesc. Ca pulbere alimentara, MSM este sintetizat intr-o forma identica cu cea naturala, prezentandu-se ca pudra ..
33.00 lei Fără TVA:33.00 lei
Producator: NIAVIS
Pudră de iarbă de grâu (lat. Triticum aestivum) din agricultură ecologică. Mod de folosire:  Recomandăm a se consuma de 1 linguriță/zi - în apă. Se mai poate adăuga în smoothie-uri sau în alte preparate raw vegane. Sucul din iarba de grau poate fi combinat cu suc de verdeturi,..
26.50 lei Fără TVA:26.50 lei
Producator: NIAVIS
Pudră de orz verde (lat.Hordeum sativum) din agricultură ecologică. Valori nutritive la 100g: energie 245 kcal, proteine 34,35g; glucide 61,2g; lipide 2,5g; colesterol 0mg; acid folic 100mg; calciu 465 mg; magneziu 305mg; clorofila 380mg; SOD (superoxid dismutaza).Recomandări: Recomandăm a se c..
28.00 lei Fără TVA:28.00 lei
Producator: NIAVIS
Pudra din lucerna certificata ecologic Alfalfa provine din limba araba - "Al-fac-facah" si inseamna "parintele tuturor alimentelor". constituie o sursa excelenta de aminoacizi naturali (peste 50% proteine in compozitie) creste viteza de coagulare a sangelui, fiind und din cel..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: NIAVIS
Spirulina tablete 125 grame - din culturi ecologiceIngrediente : 100% spirulina ecologicaSpirulina este o alga verde-albastruie si se consuma ca supliment nutritiv sau ca remediu medical si se gaseste sub diferite forme. Spirulina contine multe vitamine, minerale si alte substante nu..
28.00 lei Fără TVA:28.00 lei
Producator: NIAVIS
SPIRULINA PUDRA ECOLOGICA Pudră de spirulină (lat.Spirulina platensis) din agricultură ecologică, produs/cultivat în China.Valori nutritive la 100g:  Proteine (55-71%), beta-caroten, carbohidrați, acizi grași esențiali (ac. gama-linoleic, ac. alfa-linolenic, EPA, DHA, ac. arahidonic), vi..
33.00 lei Fără TVA:33.00 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies