Meniu
Cosul tau

Nuci de sapun pentru spalat rufe - detergent vegetal natural , 500g

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Nuci de sapun pentru spalat rufe - detergent vegetal natural , 500g
Stoc 0
Nuci de sapun pentru spalat rufe - detergent vegetal natural , 500g
23.00 lei
Fără TVA: 23.00 lei
  • Disponibilitate: Stoc 0
  • Producator: Monte Cristal
  • Cod produs: 5999882987408
  • Greutate: 500.00g

Nucile de săpun sunt fructele arborelui de săpun (lat. Sapindus mukorossi) aparţinând familiei Sapindaceae, fiind un detergent vegetal complet natural, care protejează pielea şi mediul. Coaja fructelor (nucilor de săpun) se foloseşte de decenii în India, Pakistan, Nepal şi numeroase alte ţări asiatice pentru curăţarea rufelor. Materialul lipicios aflat în coaja de nucă, saponina, intră în contact cu apa, face puţină spumă şi se scurge din coaja nucilor de săpun.
Această coajă de nucă se foloseşte ca detergent.

* Datorită acţiunii saponinei de dizolvare a grăsimii îndepărtează impurităţile din textile, fără decolorarea textilelor şi fără deteriorarea materialelor rufelor.
* Nucile de săpun nu conţin substanţe chimice, care ar provoca alergii sau ar irita pielea sensibilă.
* Prin utilizarea lor protejăm sănătatea noastră, cât şi mediul înconjurător.
* Nucile de săpun sunt mult mai ieftine decât detergenţii obişnuiţi, astfel pe lângă ocrotirea sănătăţii şi a mediului protejează şi portofelul nostru.

Mod de utilizare:
Aşezaţi o cantitate de nuci de săpun (4-8 jumătăţi de coajă) într-o pungă de pânză între rufele aflate în maşina de spălat, nu este nevoie de detergent. Rufele vor avea un miros neutru, acesta se poate schimba cu câteva picături de ulei parfumat, aplicate pe punga de pânză. O cantitate ajunge pentru 2-3 spălări.
 
După utilizare cojile pot fi compostate. Spălarea cu nucile de săpun este mai economicoasă decât cu detergenţii sintetici cumpăraţi la acelaşi preţ, deoarece se pot folosi de mai multe ori pentru spălare. Nu trebuie să folosiţi balsam de rufe, rufele vor fi la fel de moi şi de pufoase.
 
Nucile de săpun nu îndepărtează complet petele de pe rufele albe foarte murdare. În aceste cazuri putem folosi înălbitor sau sare pentru îndepărtarea petelor. 
 
Nu contine aditivi!

Compozitie: 100% nuci de sapun


Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies