Meniu
Cosul tau

PETRAS BIO

Producator: PETRAS BIO
Paste Tagliatelle cu spanac ecologice - delicatese artizanale bio Ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice. Pastele fainoase Petras sunt artizanale, laminate si uscate la 43 de grade. in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat..
19.00 lei Fără TVA:19.00 lei
Producator: PETRAS BIO
Paste ecologice artizanale tagliatelle cu busuioc Ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice. Pastele fainoase Petras sunt artizanale, laminate si uscate la 43 de grade. In procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de..
19.00 lei Fără TVA:19.00 lei
Producator: PETRAS BIO
Tagliatelle integrale din speltaIngrediente: faina integrala de spelta *.*= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice.Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate si uscate la 43 de grade. In procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin dec..
17.00 lei Fără TVA:17.00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies