Meniu
Cosul tau

Plant Extract

Producator: Plant Extract
Protejează mucoasa gâtului, iritație în gât, răgușeala.Recomandări:- iritație în gât (cu senzație de uscăciune, prurit și/sau durere),- răgușeală,- tuse iritativă,Simptome care pot fi întâlnite:- în caz de răceală, alergii, diferite probleme la nivelul gâtului (obstrucție nazală – respirație pe gură..
22.00 lei Fără TVA:22.00 lei
Producator: Plant Extract
Dentosept MAXI spray este recomandat pentru menținerea sănătății gingiilor și a mucoasei gurii, pentru o bună igienă orală.Produsul se poate utiliza:- in caz de microleziuni la nivelul mucoaei gurii (afte, durere, sângerare);- după intevenții stomatologice;- in caz de gingii iritate;- pentru refacer..
32.50 lei Fără TVA:32.50 lei
Producator: Plant Extract
Dentosept MINI spray antiseptic este recomandat pentru îngrijirea adecvată a gingiilor și a mucoasei gurii, pentru o bună igienă orală la copii.Produsul se poate utiliza în caz de:- afte;- gingii inflamate;- erupție dentara dureroasă;- purtarea unui aparat dentar;- alte manifestări ale celor mici, c..
32.50 lei Fără TVA:32.50 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies