Meniu
Cosul tau

Politica de Confidentialitate

BIOCARMEN.RO se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe BIOCARMEN.RO, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. BIOCARMEN.RO poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitarI sau alte mesaje speciale.

BIOCARMEN.RO nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul BIOCARMEN.RO poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa carmen@biocarmen.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa sesizari.biocarmen.ro.

Va asteptam sa ne vizitati atat online cat si la magazinul nostru BIOCARMEN din str. Regimen 11 Siret, nr 45, bloc I2 parter, pe drumul spre faleza (la 50 m de tribunal pe partea dreapta).

 

 

Stimate client,

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE pentru protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („Regulamentul”) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

 

Acesta aduce câteva schimbări cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, astfel încât am vrea să vă explicăm ce presupun şi cum vom alinia practicile societatii noastre la aceste modificări.


Noi, SC Essentiales SRL, vă asigurăm că prelucrăm date cu caracter personal cu respectarea următoarelor principii:

  • datele dumneavoastră sunt în siguranță;

  • clienţii SC Essentiales SRL dețin mereu controlul asupra datelor;

  • utilizăm aceste date doar pentru facturare.


Va multumim ca ne sunteti alaturi !

 

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies