Meniu
Cosul tau

Prisaca Transilvania

Producator: Prisaca Transilvania
Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri si  seminte ce ocrotesc sanatatea Acest imunostimulator sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului si contribuie la tonificarea organismului. Mod administrare si dojaj - intern - pe st..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Doftorii batranesti pentru prunci: are viermisori? Este un amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului Actiune: Creeaza conditii nefavorabile cresterii si dezvoltarii parazitilor intestinali. Sustine sanatatea sistemului digestiv. ..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Doftorii batranesti pentru prunci: Imunitate scazuta? Este un amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului. Actiune: Sustine functionarea normala a sistemului imunitar si rezistenta naturala a organismului contribuind totodata si la t..
28.50 lei Fără TVA:28.50 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Dof’torii batranesti pentru prunci: scaun prea tare? - Stop constipatiei! Este un amestec natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante. Actiune: Sustine tranzitul intestinal normal, contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv si formarea normala a bolului fec..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Dof’torii batranesti: ai colesterol? - produse romanesti apicole si terapeutice - Amestec 100% natural de miere, polen, seminte, uleiuri, fructe si plante sau alte produse ale stupului pentru mentinerea nivelului de colesterol in limite normale. Doze: adulti si tineri de peste 14 ani:..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Prisaca Transilvania
Gatulet fericit - Spray de gat pentru copii si adulti cu propolis si miere Ingrediente: propolis, miere, apă Produsul este 100% natural si nu conţine alcool Concepută pentru îmbunătăţirea sănătăţii, datorită lipsei alcoolului, extrasul de propolis în apă reprezintă cea mai eficientă metodă ..
26.50 lei Fără TVA:26.50 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies