Meniu
Cosul tau

Produse de origine animala

Producator: Albota
File de pastrav afumatC-un gust ușor dulceag și conținut scăzut de grăsime, file-ul afumat de păstrăv Albota e numai bun pentru orice vârstă.Proaspăt scos din apa curată, rece și puternic oxigenată a lacurilor noastre de la poalele Făgărașilor, păstrăvu-i apoi afumat cu rumeguș de fag Rauchergold ad..
31.50 lei Fără TVA:31.50 lei
Producator: Albota
Pateu de rataÎntre o masă burghezească și una crâmpenească stă pateul Albota de rață. Cu gust intens dar fin și-un preț accesibil, pateul nostru de rață este răsfățul clienților de zi cu zi.Dar viața unui pateu de rață Albota se numără în ore și zâmbete în jurul mesei, nu-n zile.Produsele Albota sun..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Piept de rata afumat   150gr
2-3 Zile
Producator: Fabrica de fum
Ingrediente: piept de rata, condimente 0,3%, sare 4,2 %, fum natural de lemnPretul este aproximativ, produsele putand varia si cu 50-70gr. De ce sa alegem produsele de la fabrica de fum? -          Alimente curate si fara E-uri, fara conservant..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies