Meniu
Cosul tau

Produse de origine animala

Producator: Fabrica de fum
Ceafa de porc afumata si coapta) – Vidat. Se ajustează valoarea în functie de gramaj.O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii, c..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Borcănaș ticsit cu cărniță de curcan fiartă în suc propriu.O delicatesă boemă - piept de curcan în suc propriu fasonat și primenit bine cu condimente proaspăt măcinate, îngrămădit în borcane și apoi băgat la cuptor.Servește-l în toată splendoarea alături de un pahar de Fetească Albă și o salată medi..
39.50 lei Fără TVA:39.50 lei
Producator: Fabrica de fum
Borcănel tihnit cu cărniță de porc în suc propriu - Este un deliciu dedicat pofticioșilor libovnici!Fasonată și primenită bine cu condimente proaspăt măcinate, îngrămădită în borcane și apoi băgată la cuptor.Ingrediente: carne de porc (țara de origine România), sare (1.34%), zahăr (0.5%), piper, gel..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Cotlet de porc afumat (mușchi file) – Vidat. Se ajustează valoarea în functie de gramaj.O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii..
21.00 lei Fără TVA:21.00 lei
Producator: Albota
File de pastrav afumatC-un gust ușor dulceag și conținut scăzut de grăsime, file-ul afumat de păstrăv Albota e numai bun pentru orice vârstă.Proaspăt scos din apa curată, rece și puternic oxigenată a lacurilor noastre de la poalele Făgărașilor, păstrăvu-i apoi afumat cu rumeguș de fag Rauchergold ad..
34.50 lei Fără TVA:34.50 lei
Producator: Fabrica de fum
Este făcut din cărnuri proaspete și afumate prin meșteșug lăsat din moși-strămoși, la fum domol de lemn de prin pădurile seculare de pe tărâmurile moldovene, păstrează gustul și aroma vremurilor de altădată, pe când casa era casă și masa era masă!Produs afumat la fum natural de lemn.Ingrediente: muș..
28.00 lei Fără TVA:28.00 lei
Producator: Albota
Parizer de vita AngusParizerul din vită Angus de la Albota este jumătate mezel delicios, jumătate mașină a timpului care vă proiectează direct în tinerețe.La gustul autentic de parizer am adăugat din belșug calitatea vitei Angus pentru încă un produs inconfundabil marca Albota.Conținut: carne vită A..
31.00 lei Fără TVA:31.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Produs 100% natural românesc din pulpă de porc.Produs atestat tradițional.Ingrediente: pulpă de porc, condimente (0,5%), sare (2,2%), fum natural de lemn de cireș.Pretul pe 1 kg este 76 lei.Valori nutritionale pentru 100g produsValoarea energetica181.3 kcalGrăsimi 10.5gCarbohidrați 0.5gProteine 21.2..
86.00 lei Fără TVA:86.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Produs artizanal românesc doar din piept de curcan, condimente și sare.Ingrediente: piept de curcan, condimente (0.3%), sare (2.4%). Fum natural de lemn.Pentru obținerea unui kilogram de produs finit se folosesc 1.4 kilograme de carne proaspătă.Pretul pe 1 kg este 118 lei.Valori nutritionale pentru ..
29.00 lei Fără TVA:29.00 lei
Producator: Fito Fitt
PASTRAMA PIEPT DE PUI- FARA PORC PRODUSUL NU CONTINE ADITIVI ALIMENTARI SI ESTE AFUMAT CU LEMN DE FAG ..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Pate de ficat de porc mangalita, Carmangeria Toto Pate de ficat de porc mangalita, Carmangeria Toto
2-3 Zile
Producator: Carmangeria Toto
Produs 100% natural, fără conservanți, fără aditivi alimentari sau chimici.Ingrediente: ficat de porc mangaliță 48%, gușă porc mangaliță 49.6%, sare, piper, nucșoară, zahăr 0.24%.A se consuma în maxim 3 zile de la deschidere. Produsele noastre nu conțin aditivi alimentari (conservanți, coloranț..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Pateu de rata Albota Pateu de rata Albota
2-3 Zile
Producator: Albota
Pateu de rataÎntre o masă burghezească și una crâmpenească stă pateul Albota de rață. Cu gust intens dar fin și-un preț accesibil, pateul nostru de rață este răsfățul clienților de zi cu zi.Dar viața unui pateu de rață Albota se numără în ore și zâmbete în jurul mesei, nu-n zile.Produsele Albota sun..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Piept de porc afumat – Vidat. Se ajustează valoarea în functie de gramaj.O specialitate delicioasă, afumată ca la bunici acasă! Este o adevărată încântare pentru ochi să vezi o astfel de specialitate, iar când o apropii de nas simți mirosul de fum natural și aroma mirodeniilor bunicii, care te fac s..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Piept de rata afumat   150gr
2-3 Zile
Producator: Fabrica de fum
-          Mirodeniile folosite sunt de inalta calitate si de puritate de peste 98% -          Produse coapte dupa procesul de afumare, in mod domol timp de ca..
46.00 lei Fără TVA:46.00 lei
Producator: Fabrica de fum
Ingrediente: piept de rata, condimente 0,3%, sare 4,2 %, fum natural de lemnPretul este aproximativ, produsele putand varia si cu 50-70gr. De ce sa alegem produsele de la fabrica de fum? -          Alimente curate si fara E-uri, fara conservant..
32.00 lei Fără TVA:32.00 lei
Salam de vara Salam de vara
2-3 Zile
Producator: Albota
Salam de varaPuțini știu că salamul de vară este un mezel specific săsesc. Din câte așezări de sași avem în Transilvania, atâtea rețete diferite găsim pentru salamul de vară.Mândria ne obligă s-alegem cea mai bună carne și cele mai aromate mirodenii pentru rețeta noastră de salam de vară. Un mezel u..
25.50 lei Fără TVA:25.50 lei
Producator: Fabrica de fum
Produs atestat tradițional.Slănină pregătită prin procedeul tradițional de condimentare și afumare cu lemn de cireș. După afumare cu lemn, slănina tradițională se ține la rece într-un loc special pentru uscarea afumăturilor, ferit de insecte și praf.Ingrediente: slănină de porc, condimente (0,3%), s..
18.00 lei Fără TVA:18.00 lei
Producator: Albota
Sunca presataUnul dintre stâlpii de temelie ai mezelurilor românești, șunca presată este probabil cel mai versatil aliment, după cartof. Bună în omlete, în salate, pe sandwich-uri, pe pizza sau în paste, e mereu o idee bună să ai ceva șuncă presată în frigider.O idee și mai bună este să ai șuncă pre..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies