Meniu
Cosul tau

Produse de origine animala

Producator: Albota
Ceafa afumata de porcO alegere excelentă să-ncununeze orice platou festiv sau să vă facă ziua mai bună savurată direct pe o felie de pâine de casă. Gust voluptos. Așa s-ar caracteriza cel mai succint ceafa afumată de porc Albota. Un preparat în sine savuros pe care-l producem din carne de cea ma..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Albota
Crenvursti de vita AngusUn produs banal regândit într-unul premium.Făcuți exclusiv din carne de vită Angus și legați cu slană de porc, nu-i crenvușt pe lume să se compare cu crenvuștii Albota. Un preferat atât al copiilor cât și-al adulților, crenvuștii Albota-s mai savuroși decât vă imaginați c-ar ..
29.50 lei Fără TVA:29.50 lei
Producator: Albota
File de pastrav afumatC-un gust ușor dulceag și conținut scăzut de grăsime, file-ul afumat de păstrăv Albota e numai bun pentru orice vârstă.Proaspăt scos din apa curată, rece și puternic oxigenată a lacurilor noastre de la poalele Făgărașilor, păstrăvu-i apoi afumat cu rumeguș de fag Rauchergold ad..
31.00 lei Fără TVA:31.00 lei
Producator: Albota
Muschi tiganescMușchiul Țigănesc este un preparat de seamă făcut din cele mai gustoase fleici de carne – ceafă și cotlet. Condimentată cum se cuvine, carnea se rulează și-i apoi pusă la fiert. La final se zvântă și dă rapid prin fum pentr-o aromă și mai bogată.Conținut: ceafă de porc, cotlet de porc..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Albota
Muschiulet afumat de porcC-un nume ca un alint, mușchiulețul afumat de porc dezmiardă simțurile.Îl preparăm în atelierele noastre de la poalele Făgărașilor unde afumăm cea mai fragedă carne până capătă o tentă ușor arămie. Este bun pentru gătit, fantastic pe pâine. Un lucru-i sigur, și-anume că te p..
20.00 lei Fără TVA:20.00 lei
Producator: Albota
Parizer de vita AngusParizerul din vită Angus de la Albota este jumătate mezel delicios, jumătate mașină a timpului care vă proiectează direct în tinerețe.La gustul autentic de parizer am adăugat din belșug calitatea vitei Angus pentru încă un produs inconfundabil marca Albota.Conținut: carne vită A..
27.00 lei Fără TVA:27.00 lei
Producator: Albota
Pateu de rataÎntre o masă burghezească și una crâmpenească stă pateul Albota de rață. Cu gust intens dar fin și-un preț accesibil, pateul nostru de rață este răsfățul clienților de zi cu zi.Dar viața unui pateu de rață Albota se numără în ore și zâmbete în jurul mesei, nu-n zile.Produsele Albota sun..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Albota
Salam BaznaNu-i carne ca porcul și nu-i gust ca cel al rasei Banza. Din fleici atent selecționate, frecate cu mirodenii dup-o rețetă specifică, salamul Bazna Albota e poate cel mai rapid mod de-ați asigura o masă bună. Taie-l felii și aruncă-l direct pe pâine, poate c-un vârf de lingură de muștar.Co..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Albota
Salam cu piperDoldora de carne de porc provenită din fermele noastre și cu condimente naturale, salamul Albota cu piper e afumat exclusiv cu lemn de fag în celule tradiționale.Făcut ca la carte și gustos din cale-afară, singura contraindicație este că poate crea dependență.Conținut:  carne de p..
23.00 lei Fără TVA:23.00 lei
Producator: Albota
Salam de varaPuțini știu că salamul de vară este un mezel specific săsesc. Din câte așezări de sași avem în Transilvania, atâtea rețete diferite găsim pentru salamul de vară.Mândria ne obligă s-alegem cea mai bună carne și cele mai aromate mirodenii pentru rețeta noastră de salam de vară. Un mezel u..
26.00 lei Fără TVA:26.00 lei
Producator: Albota
Sunca presataUnul dintre stâlpii de temelie ai mezelurilor românești, șunca presată este probabil cel mai versatil aliment, după cartof. Bună în omlete, în salate, pe sandwich-uri, pe pizza sau în paste, e mereu o idee bună să ai ceva șuncă presată în frigider.O idee și mai bună este să ai șuncă pre..
21.50 lei Fără TVA:21.50 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies