Meniu
Cosul tau

Produse lactate

Producator: Vanbet
Branza cremoasa de capra 100% NATURAL Vanbet este o ferma din com Banca jud Vaslui, cu 1200 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar cei de la Vanbet produc sortimentele in mod traditional si artizanal. De ce sa consumam produse din lapte de capra? *stimuleaz..
8.00 lei Fără TVA:8.00 lei
Producator: Harbach
O branza delicioasa pregatita din lapte pasteurizat de vaca si doaieMinunata pentru o masa cu prietenii, alaturi de o mamaliga.Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente: Lapte de vac..
36.50 lei Fără TVA:36.50 lei
Producator: Fito Fitt
Cultura Starter pentru iaurt de lapte natur Recomandari - se poate folosi lapte pasteurizat sau de la automate - se poate folosi si lapte cu 1,5 %grasime. - se poate folosi si lapte de capra, oaie, bivolita dar in prealabil fiert si racit. - laptele trebuie sa provina din sursa sig..
4.50 lei Fără TVA:4.50 lei
Producator: Fito Fitt
Fermenti pentru iaurt - cultura Starter pentru iaurt vegetal din soia Mod de preparare pentru 1 litru lapte de soia pentru iaurt 200 g soia boabe de preferinta cu hilul alb (laptele este mai alb)se spala bine in 3-4 ape dupa care se pun la inmuiat in apa rece -2 litrii- cca 8 ore. ..
4.50 lei Fără TVA:4.50 lei
Producator: Vanbet
100% naturalIngrediente : 100% lapte de capra si fermenti naturali atent selectionati. Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin aditivi si nici agen..
5.00 lei Fără TVA:5.00 lei
Producator: Vanbet
100% Natural  3.5% UGIngrediente : 100% lapte de capra si fermenti naturali atent selectionati. Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin a..
3.50 lei Fără TVA:3.50 lei
Producator: Vanbet
100% NATURAL  3.5%UGIngrediente: : 100% lapte de capra si fermenti naturali atent selectionati. Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin a..
4.00 lei Fără TVA:4.00 lei
Producator: Vanbet
100% NATURAL 2.8% UG Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin aditivi si nici agenti de ingrosare. De ce sa consumam produse din lapte de capra?..
4.00 lei Fără TVA:4.00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies