Meniu
Cosul tau

Produse lactate

Producator: Harbach
O branza delicioasa pregatita din lapte pasteurizat de vaca si doaieMinunata pentru o masa cu prietenii, alaturi de o mamaliga.Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente: Lapte de vac..
39.50 lei Fără TVA:39.50 lei
Producator: Vanbet
100% NATURAL Cascavalul este ambalat individual in bucati de 250 - 300gr (caa. 16,50 lei) ,Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin aditivi si nici..
58.00 lei Fără TVA:58.00 lei
Producator: NaturGreen
Desert dietetic ecologic din migdale cu vanilie fara gluten fara lactoza, vegan Un desert gustos de cea mai inalta calitate pentru orice ora a zilei, o alternativa la produsele lactate si de soia. Nu contine gluten, lactoza, fara conservanti, coloranti, glutamati, fa..
14.50 lei Fără TVA:14.50 lei
Producator: Fito Fitt
Cultura Starter pentru iaurt de lapte natur Recomandari - se poate folosi lapte pasteurizat sau de la automate - se poate folosi si lapte cu 1,5 %grasime. - se poate folosi si lapte de capra, oaie, bivolita dar in prealabil fiert si racit. - laptele trebuie sa provina din sursa sig..
4.50 lei Fără TVA:4.50 lei
Producator: Fito Fitt
Fermenti pentru iaurt - cultura Starter pentru iaurt vegetal din soia Mod de preparare pentru 1 litru lapte de soia pentru iaurt 200 g soia boabe de preferinta cu hilul alb (laptele este mai alb)se spala bine in 3-4 ape dupa care se pun la inmuiat in apa rece -2 litrii- cca 8 ore. ..
4.50 lei Fără TVA:4.50 lei
Producator: Vanbet
100% naturalIngrediente : 100% lapte de capra si fermenti naturali atent selectionati. Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin aditivi si nici agen..
5.00 lei Fără TVA:5.00 lei
Producator: Vanbet
100% Natural  3.5% UGIngrediente : 100% lapte de capra si fermenti naturali atent selectionati. Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin a..
3.50 lei Fără TVA:3.50 lei
Producator: Vanbet
100% NATURAL  3.5%UGIngrediente: : 100% lapte de capra si fermenti naturali atent selectionati. Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin a..
4.00 lei Fără TVA:4.00 lei
Producator: Vanbet
100% NATURAL 2.8% UG Suntem o ferma din com Banca jud Vaslui, avem 1900 capre dragute si binevoitoare care ne furnizeaza laptele, iar noi producem sortimentele in mod traditional si artizanal. Nu contin aditivi si nici agenti de ingrosare. De ce sa consumam produse din lapte de capra?..
4.00 lei Fără TVA:4.00 lei
Producator: Harbach
O brânza faimoasa în orice parte a lumii.Un produs care satisface cele mai exigente gusturi prin cremozitate și o aroma delicată. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente:&nb..
47.50 lei Fără TVA:47.50 lei
Producator: Harbach
Telemea cu o aroma siscreta, specifica laptelui de oaie.Un produs maturat, curat și foarte gustos. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente: Lapte de oaie  pasteurizat,..
46.50 lei Fără TVA:46.50 lei
Producator: Harbach
Telemeaua este o brânza maturata, cu un gust plin, textura moale, o aroma fina și cu un gust ușor sarat. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de munte si de daruirea personalului care o pregateste.Pofta buna!Ingrediente: Lapte de vaca pasteurizat, cu..
37.00 lei Fără TVA:37.00 lei
Producator: Harbach
O brânza obtinuta dintr-un amestec de lapte de oaie și vaca; o textura moale, o aroma fina dulce, ușor tare și sarata; cu cât timpul de maturare este mai mare cu atât gustul de sarat este mai accentuat. Calitatea acestui produs este data de laptele obtinut de la animale din zona de..
42.50 lei Fără TVA:42.50 lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies