- Disponibilitate: In Stoc
- Producator: DECO ITALIA
- Cod produs: 6426282674779
- Greutate: 125.00g
Hericium (Hericium Erinaceus) este o ciuperca comestibila cunoscuta si sub numele de Coama Leului (lion’s Mane). Fiind sub forma de pulbere este usor de consumat. Sugestie de folosire: o jumatate de lingurita (cca 2.5g) pe zi in iaurt, smoothie-uri, sucuri de fructe, apa sau in amestec cu alte alimente. Nu contine alergeni. Produs certificat ecologic. Ingrediente: hericium pulbere din agricultura ecologica.
Coama Leului – ciuperca mintii
Ciuperca Coama Leului conține substanțe deosebit de importante pentru organismul uman, precum zinc, fier, potasiu, fosfor, sodiu, germaniu, vitamina D, aminoacizi esențiali, niacină, botină, riboflavină, polizaharide și peptide. Coama Leului conține de asemenea și fitosterine, substanțe ce au capacitatea de a regla nivelul colesterolului din sânge și compuși vegetali ce atenuează efectul cancerigen.
Mai mult decât atât, este printre puținele ciuperci indicate în afecțiuni ale sistemului nervos datorită conținutului de Erinacin H, un compus ce stimulează creșterea și regenerarea celulelor nervoase. Coama Leului este și un neuroprotector excelent, calmând și atacurile de panică și insomnia, dar și deficitul de atenție și tulburările de concentrare. Ciuperca Coama leului, reglează nivelul de colesterol din sânge, îmbunătățind circulația sangvină. Ca și în cazul celorlalte ciuperci originare din Extremul Orient și Coama Leului are efect imunostimulator, întărind sistemul imunitar în lupta cu bolile. Bolnavii de cancer de stomac, de piele, de intestine, de esofag, cancerul hepatic și de duoden au fost foarte mulțumiți în urma unei cure cu ciuperca Coama Leului.
S-au observat ameliorări semnificative și, în combinație cu tratamentul alopat. Afecțiunile tractului digestiv precum și afecțiunile intestinale sunt ameliorate prin folosirea acestei ciuperci, Coama Leului, iar arsurile stomacale, boala Chron, refluxul gastrointestinal dar și hemoroizii, o afecțiune din ce în ce mai des întâlnită în societatea contemporană datorită stresului și alimentației necorespunzătoare, sunt doar câteva afecțiuni la care tratamentul cu Coama Leului a dat rezultate excelente, protejând, în același timp și flora intestinală. Ciuperca Coama Leului are proprietăți de recuperare în cazul unor boli precum Parkinson, Alzheimer, scleroza multiplă, demența și distrofia musculară. Datorită efectelor sale binefăcătoare asupra organismului uman și anume tratarea unor boli deosebit de grave, această ciupercă, Coama Leului, intră în categoria ciupercilor medicinale.
Informații nutritive per 100g: Valoare energetica: 267.5 kcal / 1113 Kj; Grasimi: 1.85g, din care acizi grasi saturati: 0.36g; Glucide: 24.76g, din care zaharuri 0.68g; Fibre: 43.6g; Proteine: 16.13g; Sare: 0.05g.
Prezentare: 125g
Acest produs este obtinut din agricultura ecologica controlata.
Tara de origine: China