Meniu
Cosul tau

Quinton hipertonic fiole 300ml

LIVRARE GRATUITA
pentru comenzi mai mari de 290 Lei
Quinton hipertonic fiole 300ml
Quinton hipertonic fiole 300ml
Quinton hipertonic fiole 300ml
Quinton hipertonic fiole 300ml
Quinton hipertonic fiole 300ml
130.00 lei
Fără TVA: 130.00 lei

Ce este Plasma Quinton?

Este un supliment nutritional sub forma lichida, extras de la o adancime de aproximativ 30 metri, dintr-o zona oceanica bogata in fitoplancton si zooplancton.

Plasma izotonic este obtinut dupa un protocol stiintific stabilit inca de acum 120 de ani, de catre savantul francez René Quinton.

Plasma de Quinton contine toate mineralele necesare pentru buna functionare si regenerarea celulelor noastre iar datorita biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuseste sa redea sistemului celular echilibrul si vitalitatea.

De obicei, cantitate de energie consumata pentru absorbtia, asimilarea si eliminarea unui supliment alimentar este mai mare decat energia obtinuta in urma cosumului acestuia.

Plasma izotonic Quinton se absoarbe de catre intestin prin difuzie pasiva - asta deoarece materialul organic si mineral a fost digerat in prealabil de catre zooplancton,  asadar, el nu necesita o digestie activa, caci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversarii barierei hemato-encefalice.

In plus, asemanarile dintre sange si apa de mare permit o regenerare celulara completa si induc o stare de vitalitate si echilibru.

Plasma izotonic Quinton izotonizata este un supliment alimentar integral si bio-disponibil, care acopera toate carentele de minerale a organismului fara sa lase in urma nici un element rezidual.

Cum se obtine Plasma Quinton?

Plasma izotonic Quinton este obtinuta prin dilutia formei hipertonice cu 3 parti apa pura pentru a obtine un „ser fiziologic” cu 9g saruri la litru, similara cu concentratia electrolitica a plasmei sanguine.

Acest supliment nutritional lichid este dublu micro-filtrat la rece, conform normelor Farmacopeea Europeana, nu contine nici un aditiv, fiind 100% natural. De asemenea, nu a fost expus in nici un moment al fluxului tehnologic la caldura sau contact cu metale, obtinandu-se astfel intreg potentialul sau terapeutic natural.

Ce este homeostazia si de ce trebuie sa ii acordam importanta?
Homeostazia este sinergia perfecta intre toate procesele metabolice si mentale ale unui organism. Orice dezechilibru aparut la orice nivel al corpului poate provoca in timp un dezechilibru generalizat. Aici intervine plasma Quinton.

Cum actioneaza plasma Quinton diferit fata de alte suplimente alimentare?

Datorita faptului ca plasma Quinton contine toate mineralele si oligoelementele (minerale in cantitati infime) necesare organismului, precum si o “sursa” prebiotica de enzime si vitamine, ea reuseste sa acopere tot necesarul nutritional intr-un mod sinergic.

Aceasta inseamna ca ea va sigura tuturor proceselor metabolice cuplajul mineralo-proteic si mineralo-vitaminic necesar.

Fiecare celula are un potential energetic care depinde de aceste oligoelemente iar plasma Quinton este singurul supliment natural care le contine in totalitate sub forma biodisponibila (usor de asimilat de corp).

Cine poate lua acest supliment alimentar Plasma Quinton?

Se poate lua atat de adulti, cat in special de femeile insarcinate, copii si nou-nascuti.

Plasma Quinton se gaseste sub forma hipertonica destinata copiilor peste 1 an si adultilor si sub forma izotonica, destinata bebelusilor.
Utilizare de catre adulti:

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sange, lichid extracelular, limfa) se recomanda:
-  Prima luna: 3 fiole pe zi (dimineata, dupa-amiaza si seara), inainte de mese.
-   A doua luna: 2 fiole pe zi; una dimineata iar cealalta dupa-amiaza, inainte de masa.
-  A treia luna: 1 fiola inainte de micul dejun.

Trei fiole de Plasma Quinton hipertonic contin 1g „de sare”, deci sub limita celui mai strict regim hiposodic actual pentru hipertensivi. Persoanele care au un regim hiposodic foarte strict au la dispozitie totusi si forma izotonica (6 fiole contin 1g sare).
Plasma Quinton - beneficii pentru sanatate

Asa cum spunea inca de acum 100 de ani biologul Rene Quinton, cel care a descoperit protocolul de obtinere a  plasmei: “plasma Quinton nu vindeca nimic, dar nimic nu se vindeca fara ea”. Miile de cazuri de malnutritie, tuberculoza, anorexie, greturi de sarcina, acid la stomac si pana la scleroza multipla, consemnate in dictionarul farmaceutic francez Vidal sunt o marturie incontestabila in acest sens.

De ce sa folosesti Plasma izotonic Quinton:

  • are o actiune ponderala si infinitezimala unica, gratie celor 78 de elemente continute, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.
  • permite o rehidratare eficienta la nivel celular.
  • este un modulator imunitar natural.


Care este diferenta dintre Plasma izotonica si cea hipertonica?
Plasma de Quinton este disponibila sub doua forme:
- Plasma Quinton Hipertonic, este forma originala, cu 30g saruri la litru, numita Hypertonica
- Plasma izotonica Quinton este obtinuta prin dilutia formei hipertonice cu 3 parti apa pura pentru a obtine un „ser fiziologic” cu 9g saruri la litru, similara cu concentratia electrolitica a plasmei sanguine.

Precautii Plasma Quinton:
Nici o contraindicatie sau efecte secundare semnalate.

Compozitie:
Apa marina, extrasa din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrata la rece si adusa la izotonie (0.9‰) cu apa minerala naturala pura slab mineralizata. Elaborata intr-un mediu steril (G.M.P.), in conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Ambalare: 30 fiole x 10 ml, uz oral.
Ambalare in camera cu aer controlat conform clasei ISO 5, sectiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, editia 6.

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies